Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Meglehet venni egy hotelszobát?

Meglehet venni egy hotelszobát?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy van aki nem szeretne lakást vagy házat venni, de egy szoba pl nagyon jó lenne és tetszik is neki. Mennyibe kerülhet egy ilyen ha egyáltalán meglehet venni?

A kérdés csak kiváncsiságból írtam ki, úgyhogy ha valaki itt trollkodni akar akkor lapozzon tovább mert nem vagyok rá kiváncsi, de ha esetleg a csöppnyi agyadnak ez boldogság úgyis figyelmen kívül hagyom;)

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm! ❤️🥰

2019. okt. 3. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy lehet.

Erre talaltak ki a garzonokat.

2019. okt. 3. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy szobát nem lehet megvenni.

A szálloda pont abból él, hogy kiadja a szobákat.

2019. okt. 3. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szállodai szobát nem vehetsz m3g. Viszont vannak 1 szobás garzonlakások. Olyat vehetsz, ha elég neked egy szoba. Pesten már 20 nm alatti pici lakáskák is vannak.
2019. okt. 3. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hiszen egy objektum az egész, nincsen albetétekre osztva, illetve egy hotel pont azért hotel, mert bizonyos szolgáltatások járnak.

Vegyél egy garzont, vagy dumáld le a neked tetsző hotellel, hogy tartósan bérelnél egy adott szobát. :D

2019. okt. 3. 16:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyiptomban van lehetőség szobát megvenni a hotelekbe. Nem állitom, hogy mindegyikbe, de ahol tavaly voltunk ott volt ilyen opció. Megkérdeztem csak kiváncsiságból 😎. Az ellátást nem lehetett, de a takarítást bele kalkulálják ha kérik. Viszont azt elfelejtettem megkérdezni, hogy van e olyan szoba amibe konyha 😒
2019. okt. 3. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!