Megéri egy hatalmas telket venni olcsón? Dombtető, erdő, közel a város, víz, villany.
Ezért a 3 milliót olcsónak gondolod? Kb. 500 ezret, ha ér a leírás alapján. Ha valami istenhátamögötti település közelében van még annyit sem.
Ha szép a hely én arra használnám, hogy nyáron lemennék a lovakkal, jurtát felcsapnám és lóval körbetúráznám a helyet. De építkezni semmiképpen nem építkeznék oda.
ssaa jól leirta. Plusz ennek a telekkönyvi besorolása legelő, arra nem építkezhetsz, csak ha kivonatod.
Amúgy azért nincs közmű, mert egy legelőre minek?
jó döntés, ha nem veszed meg. Pl a közbiztonság manapság az ilyesféle romantika legnagyobb ellensége, benne is van a szóban nagyjából, hogy miért. sajnos, ide jutottunk
Győrújbarát hegy is legelő/szántóföld volt kb 30 éve még... most 100+ milliós villák vannak ott. Csendes, szép panoráma, és km-ben közel Győrhöz, de időben viszont a forgalom miatt már sajnos lassan lehet haladni.
Ezen kívűl szüleim háza is hasonlóan értékelődött fel csak az Veszprém mellett pár km-re van. Ott is szántóföldre épült a ház kb 25 éve, fillérekért adták ezért vettek is fél hektárt, és már a csok előtt is 30 millió volt egy 1000 m2-es telek az utcában (3 hegy völgyében, kis patak a telek végén...) Most min 60-65 milliót ér a ház! Ugyan ez a faluban bentlenne max 30-35-öt érne. az utca amibe laknak falutól kb 1.5 km-re van, csak mostanra teljessen beépült és összeér a két terület.
Én nagyon szeretnék domb oldalba építkezni, úgy hogy a ház kb fele a földben van, szüleimé is ilyen és nyáron 40 fokban is max 22 fok szokott lenni klíma nélkül, és nincs szigetelve! Télen is 150000 ből kifűtik a 170 m2-es házat, úgy hogy 25-26 fok van bent.
viszont én már túlságossan elkényelmesedtem, és ahol nincs optikai net hálózat oda biztosan nem építkeznék, mert könnyen lehet, eltelik 10-15 év mire lesz nálad is.
Mi meg nem is hirdettük a telkünket, ami nagyon elhanyagolt volt, közművek nélküli, és mégis többen érdeklődtek. Egyiküknek el is adtuk.
A kertünk felére is érdeklődött valaki, vele is megegyeztünk egy viszonylag elfogadható árban. Erre azért kelendőek az ingatlanok. ( Kecskeméttől 10 km-re, egy kis községben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!