Létezik, hogy az az ingatlan ami 2010-ben 10 millió forintot ért, az ma 20-22 milliót ér?
Anélkül, hogy felujították volna, csupán az ingatlan árak általános emelkedése miatt emelkedhetett e 100%-ot az ára, vagy valamivel még többet is?
Budapest külső kerületében, illetve Szigetszentmiklóson.
20: Több infód ha van, írd le, légy szives!
És pontosabban, honnan az infó, melyik cég, hány embert bocsátottak el, miért, stb.
15: A kánikula miatt állt be, nekem minden erőmre szükségem volt ahhoz, hogy ne fulladjak meg, otthon lihegtem. Lakás készítettünk (volna) fel rövidtávú kiadásra, május helyett októberre lettünk kész vele a meleg miatt, pedig elképzelheted, hogy mekkora anyagi veszteség volt a szezont "kihagyni".
Most már újra pörög a lakáspiac:
Most néztem meg egy 1976-ban épült, eredetileg 4 lakásos szolgálati házat Szigethalmon, ami közös osztatlan tulajdonú.
Az érintett lakás 25 nm-s, pici konyha, még kisebb mosdó meg egy félszoba erkéllyel. Nagyon esedékes lenne a felújítás, mert az egyik sarok pl beázik és penészes. Ezen kívül az összes nyílászáró csereéretté vált, arra kalkuláltam kapásból egy 3 millás összeget.
Még beszéltünk pár mondatot az ingatlan hibáiról, aztán rátértünk a matekra. Amikor a tulaj azt mondta, hogy 22 millió az a kis lyuk, majdnem dobtam egy hátast.
Még 16-17 millióra azt mondom megfontolandó, de egy egyszemélyes garzonért Szigethalmon semmiképpen!
Arról nem is beszélve, hogy pala fedésű, szigeteletlen az egész épület.
További horror összegű költségekkel kell számolni a jövőben.
Akkor már érdemesebb egy kisebb telket kis házzal keresni az agglomerációban. Szerencsére akadnak jó vételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!