Létezik e egy olyan hivatal ahol ingyenesen meg állapithatod hogy érvényes e egy adásvételi szerződés vagy nem?
Azt már hallottam hogy vannak olyan ingatlan jogban jártás ügyvédek akik ilyesmivel foglalkoznak , viszont ha már az ember le tudja ellenőriztetni az okmányainak az érvényességét a hivatalban akkor elvileg le kéne tudja ellenőriztetni egy ( meglehetősen ) fontos szerződésnek az érvényességét is ...
Vagy esetleg nagyon el vagyok tájolva ?
Miért ne volna érvényes?
Ellenőrizd le az ügyvédet a Kamaránál!
De ha nem lenne kamarai tag, attól még érvényes a szerződés, ha a két fél megkötötte.
(Csak akkor fel kell jelenteni.)
Ám most nem egy velem kapcsolatos esetről van szó konkrétan , csak most éppen azon gondolkozom hogy vennék ingatlant a közeljövőben és már hallottam olyan történeteket hogy utólag kiderült hogy az adásvételi szerződés érvéntelen , szóval csupán emiatt vagyok erre kíváncsi ...
Egyébként meg kösz a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!