Ez már valaminek a kezdete, vagy csak pillanatnyi?
"elmúlt hónapokban leginkább csak azok az ingatlanok keltek el, melyeknél nagyobb alkura nyílt lehetőség"
"A nagyobb lakásokra lényegesen szerényebb a kereslet még mindig, mint a kisebbekre. Leginkább 35-60 négyzetméteres, lehetőleg kiváló közlekedési adottságú, jó állapotú, külön nyíló másfél-kétszobás lakásokat keresnek a vevők, s noha többen szeretnének téglaépítésű lakásban lakni, a panellakásokra is nagy az érdeklődés."
szvsz a babaváró hitelt is inkább csak a nagyobb városokban, főleg a fővárosban veszik igénybe, nem falun, és nem kisvárosban, továbbá a falusi csok-ot is inkább csak az a réteg igényli, aki ebből tervezi / tervezte megvenni az 5-6 milliós felújítandót, és a maradék ötből pedig felújítani. Ez szerintem ritka, hogy három+ gyerekkel nekiállnak renoválni. Akinek ennyi gyereke van már nyilván eddig is élt valahol, nevelte az első két gyereket, míg aztán jött a harmadik. Vagy csak bevállaltak hármat előre. De az nagyon-nagyon merész.
Szóval a falusi csok az nettó hülyeség, a babaváró pedig vidéken életképtelen. Egyszer csak belátják az emberek, mindkét oldalon.
Reális, releváns vélemények tőletek?
Ez csak egy cikk, eddig is így működött a piac.
A babaváró elmèletedet nem èrtem, vidèken is felveszik ès vesznek házat belőle, èn is. Mièrt jegyeztetnèk be jelzálogot ès fizetnèk kamatot, ha lehet kamatmentesen?
"Ez már valaminek a kezdete"
Igen!
Annak a kezdete, hogy még többen ingatlanba fognak fektetni, mert zuhanóban a forint.
Szerintem inog az ingatlanpiac. Globálisan is recesszió köszönt be. Magyarországra is csak környezetszennyező beruházásokat telepítenek.
Az autógyártókat és beszállítóikat érdemes figyelni, hogy ősszel meg tudnak-e indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!