Erről az ingatlanról vélemény, így elsőre?
Vagy ismeritek a környéket esetleg, milyen? Ha jól tudom ez főúton van.
Ahogy néztem a települést, ár-érték arányban jobb mint a többi. Bár megyeszékhelytől már messzebb van. Nyíregyházáról viszont jókat olvastam.
Igényes a hálószobában lévő függöny 😃
Amúgy ha tudnál itt élni, és munkád is lenne, akkor simán elképzelhető.
A radiátorok 30 évesek, azt nem árt kicserélni, plusz nem tudom, a fűtéshálózat többi része milyen. Ablakok régiek,lefestve is régen voltak. 6 szobán ablakcsere, az jó...
Fürdőszobán is lenne mit csinálni. Emeleti ablakok körül is.
Szóval felújítandó. Nem tudom, hol laksz most, Szabolcstól jobb helyek is vannak,maguk a szabolcsiak is itt a gyiken nincsenek elájulva, és inkább Nyíregy. Olvasgass még itt is. Debrecent sokan ajánlják.
Vagy Hajdú-Biharban nézzél Debrecentől olyan 30 km távolságban meg lehet találni ezt az árat. A távolság így ugyanannyi, mint Nyíregy-Rakamaz.
Rakamazon nèhány öregen kívül már csak ès kizárólag cigányok laknak. Ahogy kihal egy öreg, csak ezek jönnek a helyükre. Óvodába, iskolába csak cigány gyerek van. Nèzd meg a kèpeket. Ez jellemző az összes szabolcsi falura, bár inkább országos problèma. Èlhetetlen.
Ja meg egy szál putri coop meg kèt kocsma a szolgáltatás kb.
Menj el Rakamazra és tájékozódj! Nézd meg az ingatlan szomszédságát, az utcát, beszélgess minden fehéremberrel.
Biztos, hogy jobban ismerik a települést, mint innen a Gyakoriról bárki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!