Értékbecslős foglalót aláírnátok?
Figyelt kérdés
én vagyok az eladó, viszont a vevőim olyan foglalói szerződést akarnak aláírni, hogyha az értékbecslő rosszul becsül a számukra, nem kapnak hitelt a banktól, akkor nekem vissza kéne fizetnem az egész foglalót. Nagyon húzom a szám, nem tudom mi a szokás mostanában, azt se tudom mikor derül hogy kapnak-e hitelt, egy hét vagy 1 év. Nem ismerem ezt a rendszert, régen eladtam már ingatlant de ott önerőből fizettek.2019. aug. 28. 11:02
21/21 anonim válasza:
Bele kell írni, hogy 2 hétig lehet várni az értékbecslőre és kész.
Aki ezen ki van akadva, az arra is kiakadni, ha beleírnák a szerződésbe, ha összedől az egész ház az értékbecslőig nem veszik meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!