Szerintetek mennyiért lehetne eladni az alábbi ingatlant?
Picike studiolakás a Blaha mögött, (kb. 3 perc séta a körút), földszinti, belső udvarra néző, csendes. A lakás maga elegge lepukkant.
Mit gondoltok?
Nem mindegy, hogy a Palotanegyed közepén van, vagy a Fecske utcában. És hogy vizes-e a ház vagy száraz, szép-e a társasház, jó állapotú vagy fedúcolt, jó-e a lakóközösség.
Kb. másfél-kétszeres az árkülönbség ezek alapján.
Meg a nm-t is tudni kéne és hogy milyen helyiségekből áll.
Tégláig kell lebontani és betonozni is, vagy elég új burkolat, festés?
3: Szóval esetleg 2 milliós nm-árért egy felújítandó, udvari lakást egy omladozó házban balhés lakókkal? XD
Azosztigen.
Csak mondom, hogy ha Palotanegyed közepe, utcai, liftes, emleti, felújított, kulturált, kiglancolt műemlékház, akkor se!
3-as köszi :) en picit kevesebbre gondoltam, kivancsi vagyok mit mondanak meg.
Első sajna a pontos nm-t nem tudom, nem en vok a tulaj, de tippre 25-t mondanek. De lehet kicsit kisebb. Biztos tudod, h a studiolakas ismerve, hogy egyterű az egesz, nincsenek helyisegek. Egy kb szabalyos negyzetet kepzelj el, aminek az egyik sarka le van valasztva egy picike furdoszoba van ott. Termeszetesen nem a Palotanegyed, azert az sztem nem 3 perc seta csak. Ez a masik oldala, a Nepszinhaz utcaval parhuzamos kis utcacska. A haz maga erdekes, az utcafront felol abszolut kulturalt, szep, de a belso udvar mar nem olyan szep, meg van az a tipikus dohszag,ami mondjuk nagyon sok belvarosi hazban van. A lakok ranezesre olyanok, amilyenek, itt tenyleg csak annyit tudok, amit vendegkent latok beloluk, semmi extra, nyugi van, voltam mar ott ejszakara is, csend es nyugi volt. Ettol tobbet meg a vevo se latna a szomszedokbol.
studiolakás, földszinti, belső udvarra néző, elegge lepukkant, dohos....
Ezeket az egyetlen helyiségből álló "szükséglakásokat" pár éve még párszázezer Ft-ért árulták, ha tudtak fogni egy balekot.
Felőlem nevezheted "studiólakásnak", attól még egy komfort nélküli értéktelen lyuk.
(Ne feledd, hogy egyszer majd el is kell adni!)
"Termeszetesen nem a Palotanegyed, azert az sztem nem 3 perc seta csak"
Konkrétan a Blaha már a Palotanegyed, úgyhogy de.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!