Ha egy ingatlant eladtak, az eladó jogosan viszi el a gáztűzhelyt?
"Ki beszélt több 10 milliós lakásról? 3 milliós lakás és 100ezerbe kerül egy olyan tűzhely."
Mert ezt mi találjuk ki itt a gyíkon?! Igaz??!
Amúgy ki fog derülni, hogy a putrisor legvégén senkinek sincsen 100.000 Ft-os tűzhelye, mert ha telne rá, akkor már régen nem ott lakna.
Na csááá.
Bocsánat, a négyéves gáztűzhelyemet én is elhoztam.
Tisztázzuk: még a beépített konyhabútort SEM KÖTELEZŐ otthagyni, a beépített konyhabútor otthagyása a tulaj saját döntése. Nyilván ottmarad a kazán, a radiátor, a cserépkályha, tehát fűtőtest, a kád, mosdókagyló, wccsésze, szaniterek, ajtók, ablakok, egyértelműen.
De ha csináltatott egy egymilliós konyhaszekrényt fából, akkor azt azért fogja eladni a lakással együtt, mert az újba nem passzol méretben, vagy másikat akar. (első nyilván logikus). Akkor az egymillás konyhát belekalkulálja a vételárba. A szabadonálló gáztűzhelyet senki nem köteles otthagyni.
Továbbá a bútorokat, mint ágy, asztal, tévé (Kispál :) ) , senki nem köteles otthagyni. Házat veszel, nem bútort. Ha az eladó úgy akar új életet kezdeni, hogy a bútorait otthagyja, akkor úgy hirdeti meg, hogy bútorozottan, vagy ezt közli.
Van olyan, hogy egy régi házat adnak el, amit örökeltek,amiben régi bútorok vannak, és azért hagyják ott, mert arra nincs szükségük.
Van olyan úgy látom, aki majdnem egy ággyal vesz meg egy lakást, nekünk saját bútoraink vannak, és nem igazán vagyok kíváncsi a máséra.
Amúgy a gáztűzhelyem Zanussi, 4 éves, eredeti ára 70 e körül volt, nagyvárosban élek, a vevőm pedig közölte, hogy az utolsó szögig mindent vigyek el. A konyhabútor régi volt, azt ők kidobták. Az maradt. Régi beépített konyhabútor, az eredeti panel konyhabútor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!