Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Költözés előtt állok, és...

Költözés előtt állok, és találtam egy kedvező áron lévő lakást Szegeden a Kereszttöltés utcában. Milyen környék? Bele merjek vágni? Annyit tudok, hogy benzinkút, Spar a szomszédban van.

Figyelt kérdés

2019. aug. 8. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
72%

Hát ha neked elég egy lakás megvételéhez, hogy ennyit tudsz a lakásról, és itt ketten azt írják, hogy jó környék, akkor merjél.

Én helyben élőként is napokig gyűjtöm a hivatalos infót egy kinézett ingatlanról ahhoz, hogy egyáltalán mérlegelni tudjak.

2019. aug. 8. 21:26
 2/3 A kérdező kommentje:
De utálom az ilyen okoskodókat! Véleményeket kértem a környékről, nem kioktatást! Még messze állok attól, hogy döntsek! Gondolhatod, hogy nem 3-4 információ után fogom kiadni azt az x összeget. Olyannyira nem, hogy az utolsó lakó étkezési szokásairól is meglesz az összes információm, mire döntök, nehogy a leendő lakásom ablakából esetleg pacalszag áramoljon be, ugyanis nem akarok éjjel-nappal hányni. Köszönöm a hasznos információt!
2019. aug. 8. 22:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj a környékkel. Ráadásul a közlekedés is nagyon jó.
2019. aug. 9. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!