Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogyan lehet levenni azt a wc...

Hogyan lehet levenni azt a wc ülőkét tisztítás céljából, amire az van írva, hogy a Take Off funkció révén gyorsan levehető? (kép a kérdésben)

Figyelt kérdés

Erről van szó, a legegyszerűbb ülőke:

[link]

Itt is írja, hogy az ülőke gyorsan levehető, ami ugye nem leszerelést jelent, hanem az ülőke részt le lehetn valahogy venni a zsanérról, de nekem sima húzásra nem jött le.

Mit kell vele csinálni, hogy lejöjjön?

2019. júl. 18. 16:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Pont a zsanérrész nem látszik a képen, így sajnos még tippem sincs.
2019. júl. 18. 16:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Csatoltam egy képet: [link]
2019. júl. 18. 17:17
 3/13 anonim ***** válasza:
Általában alulról van az anya, és azt le csavarod.Mind 2 oldalon
2019. júl. 18. 17:28
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor a lejön az egész. Erre írtam a kérdésben, hogy van benne valami take off funkció, amivel gyorsan le lehet szedni a zsanérról az ülőkét. Tehát nem kell lecsavarozni a zsanérokat.
2019. júl. 18. 17:35
 5/13 A kérdező kommentje:

Itt van, hogy mi volt ráírva a boltban. A harmadik kép mutatja a levételt, de mintha csak simán húzná. Azért érdekelne, hogy aki már látott ilyet, annak hogy sikerült:

[link]

2019. júl. 18. 17:41
 6/13 anonim ***** válasza:
Van egy szog, amube all az uloke, es ugy tudod lehuzni.
2019. júl. 19. 08:19
 7/13 A kérdező kommentje:

Valóban, köszi.

A képen függőlegesen volt, úgy próbáltam, de tényleg van egy szög, aminél meghúzva lejön az egész. És nem is csak az ülökerész, hanem az egész, zsanérral mindennel egy mozdulattal levehető és visszarakható úgy, hogy alul nem is kell kicsavarni hozni a zsanér csavarját.

2019. júl. 19. 08:26
 8/13 A kérdező kommentje:
hozni=hozzá
2019. júl. 19. 08:27
 9/13 anonim ***** válasza:
Dobnál fel erről is képet?
2019. júl. 19. 19:32
 10/13 A kérdező kommentje:

Milyen képet? azt hiszem kb. 45 fokban hajtva és felfelé húzva lejön az egész ülőke egy mozdulattal, és marad a puszta csésze:

[link]

És ugyanúgy visssza lehet tenni.

2019. júl. 19. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!