Mivel tudnám letisztítani az okostelefonom képernyőjét?
Figyelt kérdés
Van valami házi szer ami megtisztítaná,vagy kell venni valamilyen speciális folyadékot?2019. jún. 9. 23:21
1/8 anonim válasza:
Nem tudom milyen fekszi tisztításra vágysz, de én zsenivel és vízzel szoktam.., de amúgy lehet kapni, ilyen nedves törlőpapírt kifejezetten mobilra és egyéb kijelzőkre (pl a pepcoban).
4/8 anonim válasza:
Szemüveges is vagyok, vagy mikroszálas kendővel vagy a már említett kis nedves kendővel szoktam a telefont is.
5/8 anonim válasza:
A legegyszerűbb ha megköpködöd. Na nem úgy telibe, hanem olyan aprószemű fröcsögösre gondolok. Utána sima rongy, ezt a Nokia gyárban láttam. (Anno)
7/8 anonim válasza:
Rálehelek és a pólómmal kifényesítem. Ezek a szerszámok mindig nálam vannak :)
8/8 anonim válasza:
Szemüvegtörlő. Drogériában kapható sajátmárkás szemüvegtörlő, 400 Ft egy doboz, igaz hogy van benne vagy 50 db. Ha spray, akkor van monitorra való, az biztos jó, de szemüvegtörlő spray is van optikákban kis flakon (Zeiss márka), csak annak spéci kendő is kell.
Ezek azért jók, mert gondolom, hogy a zsebkendő (bocsi) is karcol. A szemüveget legalábbis karcolja (tudom, nem ugyanaz). Ezek ilyen mikro karcok.
Még az ablaktisztító folyadékot próbálnám meg, de nagyon puha rongy kéne letörölni. (szemüvegtörlő-kendő 500 Ft körül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!