Üdv! Ezer éves, koszos, besárgult szobaajtóimat szeretném letisztítani . Tipp?
Én Domestossal szoktam és eléggé hatásos.
Ha a vizes szivacsra teszel tömény Domestost, lekened az ajtót vele, vársz 10-15 percet és lemosod, több árnyalattal fehérebb lesz.
Mondom ezt úgy, hogy nem vagyunk egy koszos fajta, nem a kosztol sárgulnak az ajtajaink.
Ha sima mosogatószerrel nem jön le akkor Flóraszept a kerek flakonos (Flóreszept Otthon). Ez jó erős tisztítóhatású általános tisztítószer. A Domestos nem jó tisztítószer mert kimondottan fertőtlenítésre van, enyhén lúgos de szinte bármi lúgosabb amit találsz otthon.
A sárgulás az a festék anyagában, annak felszínén lévő színváltozás fény hatására hosszú időn keresztül. Ha olajfesték az napfényen visszanyeri a fehérségét, de ahhoz kert kellene és fordítgatni is kell minden nap másik oldalára. Az ajtókeretet viszont nem tudod kivinni így a festés a tökéletesebb megoldás.
6-os vagyok
Kérdező, én nem írok neked regényeket, próbáld ki egy kis területen a Domestost, ahogy írtam is.
Erősen FEHÉRÍTŐ, a benne levő klór alapú fehérítőszer miatt.
Aztán majd meglátod és eldöntöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!