Sürgős! Segítség! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az van, hogy anyáéknak örömet akartam azzal szerezni, hogy egy kicsit kitakarítok. Na, az van, hogy a tesómnak december végén volt a 18. szülinapi bulija. Szépen kidíszítettük a nappalit és meglepi bulit szerveztünk neki. A függönykarnist vagy mit, kidíszítettük lufival. Én meg ma, JÚLIUS 8-án, úgy döntöttem leszedem a lufikat, de kiderült, hogy a lufik odaragadtak a függönyhöz!!!!! Anyáék eléggé izések a holmijainkra, mint például a bőrbútorunk... Anya nagyon ideges, ha már van rajta valami karc. SEGÍTSÉG!!!! Hogy szedjem le a lufi maradékot?????????????????????????????? OH MY GOD!!! minek is kezdtem neki?!?
Előre is köszi
2010. júl. 8. 12:36
11/27 anonim válasza:
fél éves lufi fent lóg még a függönyön, ezek szerint fél éve nem mostak függönyt se...legalább ne álszenteskedj, hogy vigyáznak a cuccaikra
12/27 anonim válasza:
Nekem meg a befőttes gumi olvadt rá a cuccaimra:/
13/27 A kérdező kommentje:
nem voltam kíváncsi a véleményedre kedves utolsó előtti....
2010. júl. 8. 14:27
14/27 anonim válasza:
Az van, hogy az elöregedett lufigumi szinte belediffundált a függöny anyagba. Miből van a függöny? Milyen anyag? A nitro higító feloldja a lufit, de valószínűleg a függöny anyagában is kárt fog tenni. Az az aluljárós függönyös ötlet nem is rossz. :-) Amúgy előbb utóbb kiderült volna a lufigumi függöny házassága. Jobb ha megmondod az igazat. Végül is te nem tehetsz róla. pláne ha magastól nekiállsz meglepiből takarítani. Ez dicséret akart lenni. Szóval mond meg az igazat. Sok sikert!
15/27 A kérdező kommentje:
köszi:D
2010. júl. 8. 15:02
16/27 anonim válasza:
hát ha olyan hárklis a mama én se értem hogy maradhatott ott fél évig a lufi :D de mindegy. vedd le, próbáld lekaparni, mosd ki... ha ez se segít ecetes olló!
17/27 anonim válasza:
1. tedd vissza a lufit
2 ha mártakaritottál függönyt is cserélhettél, és dugd el. Nálam bevált :)
18/27 anonim válasza:
Szerintem ne csinálj semmit a függönnyel.Idáig még nem tehetsz semmiről,de ha elkezded kiszedni a lufit belőle,lehet hogy még rosszabb lesz a helyzet mint most,és azt már rád verheti anyukád:)
19/27 anonim válasza:
sztem vedd le a lufit és mutasd meg.. de ha meg nyavajognak.. nem értem, fél évig nem mos függönyt???? marháéra vigyázhat a cuccaira..
20/27 anonim válasza:
Mutasd meg neki,az ő szégyene,hogy odaolvadt.Az Ö feladata lett volna ezt leszedni a buli után.Te csak jót akartál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!