Sürgős! Segítség! Mit tegyek?
Az van, hogy anyáéknak örömet akartam azzal szerezni, hogy egy kicsit kitakarítok. Na, az van, hogy a tesómnak december végén volt a 18. szülinapi bulija. Szépen kidíszítettük a nappalit és meglepi bulit szerveztünk neki. A függönykarnist vagy mit, kidíszítettük lufival. Én meg ma, JÚLIUS 8-án, úgy döntöttem leszedem a lufikat, de kiderült, hogy a lufik odaragadtak a függönyhöz!!!!! Anyáék eléggé izések a holmijainkra, mint például a bőrbútorunk... Anya nagyon ideges, ha már van rajta valami karc. SEGÍTSÉG!!!! Hogy szedjem le a lufi maradékot?????????????????????????????? OH MY GOD!!! minek is kezdtem neki?!?
Előre is köszi
nemértem.
Fogd meg és szedd le.
Nehogy már erősebb legyen a lufi mint te.
Most nem azért, de ha annyira figyelnek mindenre, hogy lehet, hogy több, mint fél évig nem zavarta őket a nappaliban maradt lufik látványa? :D
Szerintem az a legtisztább, ha elmondod nekik, hogy mi történt. Úgy is észrevennék, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!