Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Sürgős! Segítség! Mit tegyek?

Sürgős! Segítség! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az van, hogy anyáéknak örömet akartam azzal szerezni, hogy egy kicsit kitakarítok. Na, az van, hogy a tesómnak december végén volt a 18. szülinapi bulija. Szépen kidíszítettük a nappalit és meglepi bulit szerveztünk neki. A függönykarnist vagy mit, kidíszítettük lufival. Én meg ma, JÚLIUS 8-án, úgy döntöttem leszedem a lufikat, de kiderült, hogy a lufik odaragadtak a függönyhöz!!!!! Anyáék eléggé izések a holmijainkra, mint például a bőrbútorunk... Anya nagyon ideges, ha már van rajta valami karc. SEGÍTSÉG!!!! Hogy szedjem le a lufi maradékot?????????????????????????????? OH MY GOD!!! minek is kezdtem neki?!?

Előre is köszi

2010. júl. 8. 12:36
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
73%

nemértem.

Fogd meg és szedd le.

Nehogy már erősebb legyen a lufi mint te.

2010. júl. 8. 12:41
 2/27 A kérdező kommentje:
jajj.. nem arról van szó, hogy "erősebb" nálam, ugyanis leszedtem, de a LUFI RÁOLVADT A FÜGGÖNYRE!!!!
2010. júl. 8. 12:44
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Én értem,mire gondolsz!Egyszer a szekrény tetején volt sokáig egy lufi nálunk és ráolvadt,megkeményedett.Onnan mondjuk le tudtam vakarni,de lehet,hogy a függönyről le lehet tördelni,ha már száraz.Ha még nem,akkor szerintem nyomj rá jégkockát/jégakkut és utána próbáld meg,de szerintem a színük is megfogta a függönyt,azt nem tudom,kijön-e...
2010. júl. 8. 12:47
 4/27 anonim ***** válasza:
19%
vegyél új függönyt, a cigányoknál nagyon olcsó az aluljáróban
2010. júl. 8. 12:52
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Mosd ki a függönyt és még vizesen próbáld meg lekaparni. Anyukádék eléggé vigyázhatnak a cuccaikra, ha a decemberi lufit júliusig nem szedik le.....
2010. júl. 8. 12:58
 6/27 anonim válasza:
96%
hagyd ott :)
2010. júl. 8. 13:02
 7/27 Cass90 válasza:
100%

Most nem azért, de ha annyira figyelnek mindenre, hogy lehet, hogy több, mint fél évig nem zavarta őket a nappaliban maradt lufik látványa? :D

Szerintem az a legtisztább, ha elmondod nekik, hogy mi történt. Úgy is észrevennék, nem?

8/27 A kérdező kommentje:
szerintem 5 év múlva se szednék le....
 9/27 A kérdező kommentje:
visszaraktam a lufit és lesz ami lesz, és azt nagyon remélem jó lesz...
2010. júl. 8. 13:04
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Vagy mondd meg nekik, hisz te csak jót akarsz , és az hogy a lufi odaolvadt meg egyáltalán nem a te hibád :D
2010. júl. 8. 13:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!