Napi viselés mellett milyen gyakran kell kimosni egy farmernadrágot?
Figyelt kérdés
2019. máj. 30. 18:17
1/15 anonim válasza:
Oké, hogy napi viselés, de mit csinálsz mikor viseled?
Mert más, ha csak az irodában ülsz benne, vagy kijársz vele munkaterületre.
Akkor kell mosni ha már koszos (és nem csak úgy néz ki, hanem ha érzed is).
Alapból 2-3 alkalom után mosni szoktuk.
2/15 anonim válasza:
Elsővel egyetértek, én is úgy szoktam. Irodista körülmények között 2-3 viselés után mosom (a 10 perc alatt leugrom a sarki boltba eseteket nem számolva), kivéve ha valami beszennyezi.
6/15 anonim válasza:
Nadrágot tilos mosni!!!! elmegy az energiája tönkre megy!! pszcihológus mondra hogy ez felel a rosz közértzetért azóta nem mosom sokkal boldogab vagyok!
7/15 A kérdező kommentje:
Ülőmunkát végzek egyébként.
2019. máj. 30. 21:04
8/15 anonim válasza:
Én 4-5 napig szoktam hordani, kivéve ha koszos lesz. (Irodai munka)
9/15 anonim válasza:
Korfüggő...
A fiamról a hét végén alig tudom "leimátkozni" a kedvenc farmerját,-hogy kimossam.
10/15 anonim válasza:
#6-os, látom, a pszichológusod nem 100-as, és ne hari, de Te se, ha minden ilyen b#romságot elhiszel neki! Úgy látszik, őt a kosz és az izzadtság boldogítja, és ezzel lelkileg Téged is sikerült megfertőznie! :D Minden fajta ruhadarabot lehet mosni, ez alól pedig a farmer és a nadrág külön-külön se kivétel és együtt se! Vasalni nem lehet minden ruhát, de az sem a fajtájától, hanem az anyagától függ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!