Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szárítógép programjai között...

Szárítógép programjai között mi a különbség? A hőfok mindnél ugyanaz, nem? Kímélő programon nem tudja óvatosabban pörgetni a dobot, vagy rosszul gondolom?

Figyelt kérdés

Van vagy 15 féle program, ha nem több.

Mindegyik más idő, így van 10 percestől kb 2,5 órásig minden.

A nevük mit takarna?

Van pl. pamut, sport-ruházat, babaruha, kényes holmik.

De miben mások ezek?

A gép egyféleképpen működik tudtommal.

Próbáltam arra keresni valamit, hogy esetleg más hőfokon szárítaná az egyes kategóriákat, de ilyesmit nem ír az útmutató.

Akkor miben más egy babaruha szárítása, mint egy melegítőnadrágé?

A problémám, ami miatt ez felmerült: összementek a ruháim a gépben.

Több is. Nem kifejezetten kényes darabok.

Ez azért érintett rosszul, mert az egyik egy kedvenc hosszú ujjú felsőm volt - most kint van belőle a csuklóm.

A másik, hogy vettem egy új ruhát, egyberuha, pamut-szerű, térdig érő. Anyagától függetlenül csinos, elegáns volt a szabása, ezzel a térdig érő hosszal. Nos, már egy miniruha lett belőle. Egyszer sem volt rajtam.

2019. febr. 22. 18:12
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Szándékosan nem írtam márkát, mert akkor az lenne, hogy az a sz-r.

Nem a legdrágább, nem is a legolcsóbb.

De mikor olvasgattam, voltak, aik szidták. Mondjuk minden egyes márkát vannak, akik szidnak, de ugyanannyian védik és szeretik is, mert nekik bevált.

Egyetlen egyben voltam biztos, hogy Candy-t nem akarok, arról rengeteg rosszat olvastam.

Egyébként két különböző gépet vettem, az első eleve hibás volt, 2 hetet sem töltött nálam, visszaküldtem. Utána más márkát választottam, mert az elsőben csalódtam - pedig nagy, neves márka.

De nem hiszem, hogy ettől függne bármi, hiszen leírták, hogy a jóval drágábbak is ugyanígy viselkednek.

Amúgy ha valakinek bármilyen márkához le van írva az útmutatóban, hogy mi hány fok, annak is örülnék!

2019. febr. 26. 17:32
 12/15 anonim ***** válasza:

Nekem egy sok éves Bosch gépem van, 2012-ben veztem használtan, akkor volt 6-7 éves, minden megszárad rendesen a kímélő programon, nem megy össze semmi (kivéve, véletlen bekerül valami, amit nem szabad szárítani, de erre ügyelek)...

akkor marad vizes valami, ha

1: túltömöm vagy

2: bekerül a mikroszálas szaténlepedő a törölközők mellé (azt ugyanis száraznak érzékeli, és beborít mindent) vagy

3: memóriaha is kispárna mellett semmi nem szárad, párna sem

2019. febr. 26. 18:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekünk is ki kellett tapasztalni mit milyen hőfokon, programon kell szárítani, milyen anyagokat lehet és milyeneket nem. Eleinte egy csomó ruha összement, a farmernadrágok szárába pedig csíkot szárított amit utána a büdös életbe nem tudtunk kivasalni.
2019. febr. 26. 19:53
 14/15 A kérdező kommentje:

Még csak 1x-2x tettem bele farmert. Azon még pont nem vettem észre.

Van neki külön program, ezek szerint az is valami kímélő-féleségen megy?

Akkor az is vizes fog maradni, mert alacsonyabb lesz a hőfok?

2019. febr. 27. 17:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Az utolsó vagyok, nekünk van rajta olyan program, hogy MIX és azon közepes hőfokon szoktunk szárítani. Ez a program olyan, hogy ha a vastag törölközőt egybe rakod a lepedővel vagy valami más vékonyabb textillel, akkor is minden teljesen száraz lesz. Azóta amióta csíkot szárított a farmerba azóta nem tesszük bele, inkább kiteregetjük. A szárítógép márkája Electrolux és kb 6-7 éves ha érdekel.
2019. febr. 28. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!