Hány literes kukátok van a konyhában?
1: mennyi időnként üríted?
2: mennyi szemét termelődik ezalatt az idő alatt
3: gyors szemét fogalmát sokan nem ismerik, pedig segít elkerülni a büdösödést: ami gyorsan romlik: hús, tojás, hagyma, narancs héj, stb ezeket külön kis zacsiban, vagy kis szemetesben naponta akár többször rögtön a kukába rakom. A nyers húst, azonnal a nagy kukába viszem. Tudom, bunkó vagyok hogy ilyeneket írok, mehet a 0%
Mindegy hány személy, inkább a háztartásvezetéstől függ.
20 literes a benti kuka.
Mi is ketten vagyunk, de van 1 kutya, 2 macska.
Naponta kerülnek bele nagy kutyakonzerves dobozok, ha főzünk, akkor azért telik, ha nem főzünk, akkor a kiszállított ételesek, tejes dobozok, kiürült flakonok.
Én úgy gondolom, hogy inkább nagyobb legyen félig tele, mint a kicsinek álljon fel a teteje már egy sajtos doboztól is. Egyikkel sem kell megvárni, hogy bebüdösödjön!
Mi minden este kivisszük, ha megtelt, ha nem, ehhez ragaszkodom, a hàzban ne büdösödjön éjjel.
35 literes, 3-an vagyunk.(9 éves a lànyom, nem sok szemetet termel)
Mi semmit nem öntünk a lefolyókba, ami olyan, azt megkapja a kutya, ami nem olyan, az megy hàtra az udvarba, vagy komposzt(bàr mini a kertünk, de a tujàknak, fenyőknek, gingko fának, pálmáknak 200x annyi hely van:) )
Mivel filléres dolog a kukazsàk, mindennap kivisszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!