Mitől lehet romlott szag a konyhában?
Pár napja egyre erősödő romlott valami szag van a konyhában. Nem záptojás és nem is penész.
Kuka rendszeresen ürítve, hűtőt elhúztuk és semmi sins mögéesve és nem is olyan, mintha a kompresszor feletti tálcából jönne a szag.
Az ajtó mögött és sehol máshol se láttunk ott felejtett élelmiszert, ott pusztuló dolgot.
Halott német katona szag van.
Mi lehet ez?
A szag az olyan. :D
Amúgy a következő mosogatást után (amúgy a mosogatást se halogatjuk túl) lefolyótisztító lesz öntve, attól még, hogy szerintem nem az, meg kell próbálni.
SOS!!
Biztos nem a lefolyóból jön, de oda kiöntöttem egy komplett flakon lefolyótisztítót. Nem ecetet, de szerintem az is sorra fog kerülni.
A konyhaajtó környékéről jön a szag.
Ott az ajtó van kitámasztva. Mivel gázos lakás, tele van szellőzőkkel, az ajtón és a plafonon is. Mindkettőt áttöröltem Domestos-os ronggyal. Az ajtót áttöröltem a ronggyal. A csempét is. A hűtő van még ott és két kuka, a szelektív, amibe a nem koszos, kiválogatandó hulladék megy és a normál. Mindkettőben forró, Dometos-os víz állt utána át is mostam őket. A hűtő teteje és oldala is át lett törölve, alóla ki lett seperve.
A konyhaszekrény a mosogatóval és a tűzhellyel átellenes oldalon van, ott nincs szag. A tetejét már átnéztem, holnap mögévideózok.
Az alsó rész mögé szerintem én se jutok be, a felső eláll a faltól, de nem látok mögé mialatt mögévilágítok, kb videózni fogok vagy nem tudom.
Dögszag szindróma. Vagy a töketlenül megépített (alánézhetetlen) konyhaszekrény alatt van az egérdög, vagy a szellőzőben rekedt egy kisveréb.
A hűtőt fordítsd ki és néud meg a motor tetején lévő párologtatómedencét, nem oda van esetleg beledögölve valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!