Hogy szedhetem le a Bref vízkőoldó kék színét a kád felszínéről?
Figyelt kérdés
Takarítottam otthon a fürdőszobát. Leöntöttem a kádat Bref vízkőoldóval, hagytam állni egy kicsit, és mire visszamentem a fürdőbe, nem jött le a szín. Egy régi albérletben lakok, egy tömbben. A Wc kagylóról sima vízzel lejön a Bref de a kádról csak nagy nehezen sikálással. Valamennyit fakult de még mindig nagyon látszik. Gondoltam a sósavra vagy a citromsavra. Veletek történt már ilyen? Mit tegyek most?
Egy kétségbeesett lány /23/
2019. jan. 20. 18:41
11/11 anonim válasza:
Használj vagyis inkább próbáld ki az ecetet fürdőtakarításra. Egy "spriccelős" üveget (0,75 ml) töltsd meg negyedig ecettel, tegyél bele egy kevés mosogatószert és háromnegyedig töltsd fel vízzel. Sokkal jobb mint bármelyik bolti vízkőoldó. Ha nem bírod az ecetszagot tegyél bele illóolajat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!