A férfiak miért nem tudják megtanulni, hogy legalább otthon üljenek rá a tiszta wc-re, hogy ne fröcsögjön össze mindent a pisijük?
Férfi vagyok. Állva pisilek. Nem fröcsög szét.
NINCS feleségem!
D
Férfi vagyok. Állva pisilek. Nem fröcsög szét.
Nincs házam :D
11:52
Végre egy normális nő!
(A Bocskort is rákényszerítette az Andikája az ülve pisilésre, azután kirúgta mert már nem volt elég macsó.)
Miért takarítanak a nők a WC-t összepisilő férfiak után?
Nem nyafogni kell, hanem felfüggeszteni a szolgáltatást. Ha elviselhetetlen a büdös, esetleg saját érdekemben kitakarítok, de hogy valami más házimunkát elvárok cserében, az biztos. Mondjuk, ha a férjem mos, vasal, takarítja a lakás többi részét, hozza-viszi a gyerekeket óvodából-iskolából, lehet, hogy cserébe bevállalom a lkotyó napi takarítását. Csak meg kell alkudni.
Van nagyvonalúbb ajánlatom is: hétfőn, szerdán, pénteken én törlöm le a falat, a többin ő. Azért ilyen arányban, mert gyakrabban fröcsköl mellé. Aki kihagyja a napját, a hét többi részét is megcsinálja. (Csak hogy legyen valami motiváció.)Persze egyszer meg kell mutatni, melyik szivacsot használjuk a csempe letörlésére, hol van a tisztítószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!