Szárítógép tartálya mennyire telik meg egy adag ruha szárítása alatt? Alig lesz benne pár csepp, vagy szinte tele lesz?
Ha kevés lenne benne, akkor nem az a kérdés, hogy hány adagonként ürítitek, hanem hogy kb mennyi víznek kéne lennie a tartályban egy adag után.
Normál adag ruha, mosép után, elég vastagok, itthoni melegítő + pulóver.
Pár napos a gép, és szerintem nem jól működik, de a szakszervizzel nem jutottam dűlőre, az előbb hívtam őket.
Kb 2-3 liter/ mosás.
Whirlpool 2 éves gép.
Ilyesmire számítottam.
Nekem kb 1 deci gyűlt össze benne 3 adag után!
Ezt elmondtam az ügyfélszolgálatosnak is.
Múlt héten vettem a gépet, tehát zsír új.
Megkérdezte: a gép megszárítja a ruhákat?
Mondom: végül is igen, megszárítja.
Hát, akkor ő nem lát mechanikai hibát, a ruhák szárazak, én meg azt mondtam, hogy van víz a tartályban.
Megpróbáltam neki újra szépen elmagyarázni ugyanazt: 1 DECI VAN 3 ADAG RUHÁBÓL!
Ellenben a beltári pára megemelkedett 48%-ról 60-ra, ami szerintem nem normális.
De a lényeg, hogy a ruhák szárazak, mit problémázok?
Ja, hogy épp azért vettem, mert nem akarok bentre teregetni, hogy tiszta pára legyen a ház és penészedjen...
függ a ruhamennyiségtől, típustól, centrifugálás sebességétől.
Nekem volt, hogy színültig lett a tartály törölközőknél. volt, hogy csak kevés volt benne. De ha a ruha száraz akkor nem értem, min parázol
1-es vagyok.
Én értem a problémádat. Én is azért vettem, hogy a lakásban kevesebb legyen a pára (no meg több a hely).
Kondenzációs, vagy hőszivattyús?
te vagy a szervizes?
nem tudom, mi az, ami nem érthető:
azért vettem egy gépet, hogy ne bentre teregessek, és ne legyen pára.
erre nagyobb pára van bent, mint valaha.
nem a tartályban gyűjti a vizet, hanem kiküldi a légtérbe.
nyilván függ a ruháktól, mennyiségtől, anyagvastagságtól.
3 adag vastag téli ruháról beszélünk, úgy gondolom, nem 1 deci víz van benne.
sőt, nem csak úgy gondolom, hanem egész biztosan több van benne, hiszen a vízmennyiség megjelenik a levegőben...
77%-os:
kondenzációs.
az nem lenne baj, hogy melegít, sőt ha csak kicsit lenne magasabb a pára, azt is elnézném.
de 48%-ról 60-ra szerintem nagyon sok, és a tartály tartalma sem normális.
Szerintem hívd fel őket újra, és mondd azt, hogy most már semennyi víz nincs a tartályban szárítás után.
Akkor talán elviszik javítani, vagy kicserélik.
Mert az biztos, hogy nem működik megfelelően.
Most nem a Gorenje ügyfélszolgálatot hívtam, hanem a megyei szervizt.
A hölgy itt sem tudta, hogy mennyi víz kéne legyen benne, de legalább segítőkész volt, 4 után lesz bent a szerelő, akinek biztos van tapasztalata, tudok vele beszélni.
A Mediát is hívtam, elviszik, 14 napon belül elállhatok a vásárlástól, vagy hoznak ugyanilyen gépet, vagy ráfizetéssel akár drágábbat, vagy a pénzt is visszaadják, amit én akarok. Csak annyi, hogy egyedül kell összecsomagolnom. Ez is probléma, mert egyedül élek, meg a nylon ugye melegítéssel volt a gépen, kibontásnál azt szétvágtam, máshogy le se lehetett volna szedni, akkor hogy csomagoljam be?
Beszélek a szerelővel, bár nem akarom, hogy egy pár napos gépet szervizelni kelljen.
"Beszélek a szerelővel, bár nem akarom, hogy egy pár napos gépet szervizelni kelljen."
Ha nem megfelelően működik, akkor hibás, innentől pedig tökmindegy, hogy akarod vagy sem, muszáj szervizelni. Hiszen a jelenlegi állapot neked sem jó, gondolom ezért írtad ki a kérdést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!