2/8 anonim válasza:
Attól függ milyen padlózatot/járólapot szeretnél felmosni. Az általános tisztítószerrel szerintem nem ártasz semminek sem.
De bevallom, én már samponnal is mostam fel.
3/8 anonim válasza:
Én csakis mosogatószerrel szoktam, csempét és parkettát. Nem agresszív, jó az illata, oldja a zsírt. 2 nyomás fél vödör vízbe elég, hogy ne legyen túl habos.
4/8 anonim válasza:
Mi is mindig mosogatószert nyomunk a felmosóvízbe. Életemben nem vettem még külön felmosószert.
5/8 anonim válasza:
Ha nincs külön redva, jó a tiszta víz, kéne is egyszer-egyszer.
6/8 anonim válasza:
A mosogatószer kiváló! Esetleg egy kis domestos, ha olyan padlót mos fel az ember.
7/8 anonim válasza:
Mi mosogatószert szoktunk használni, mert nálunk a padlóra tökéletes. Oldja a zsírt, az illata pedig jó.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!! Nem is tudtam, hogy ilyen sokan mosnak fel mosogatószerrel. Ment a zöld kéz mindenkinek! :-)
2019. jan. 1. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!