Nem oldódik fel a mosópor. Megkeményedik és az adagolóban marad alig lehet kikaparni utána. Ez miért van? Lehet a mosópor a rossz? Eddig nem volt ilyen de akkor más márkát használtunk. Vagy tegyem a dobba akkor feloldódik?
Lerakódik a mosógépben mindenhol.
Felejtsd el, használj folyékony mosószert.
Én három mosódiót használok egy mosáshoz, és három körben, aztán a negyedikre jön újabb három db mosódió.
Kb. hetente 2x mosok.
Júniusban vettem a mosódiót, még több mint a fél zsák megvan. Azóta nem használok mosószert.
Szerintem ha havi egyszer indít valaki 1 90 fokon történő trisós (én ezt szoktam) vagy ecetes üres mosást, akkor a gép tiszta marad, lerakódás mentesen.
Én folyékonnyal mosok évek óta, mert a porral az a gond, amit a kérdező írt. Legutóbbi gépem 15 évet bírt, ez már több, mint amire ezek a mai ketyerék ki vannak találva. Egy átlagos mosásra számolnak a gyártók, de én napi 2-3 mosást indítok mindig, szintén évek óta, szóval maga a csoda, hogy húztuk 15 évig. Sokan nem takarítják, vagy nem foglalkoznak a tisztításával, vagy vesznek olcsó gépet.
6 voltam. Miért pontoztatok le?
A mosódiót a dobba kell tenni, így semmi nem marad benn semmilyen adagolóban, és nincs oldódási probléma.
Miért nem jó egy megoldásnak, amit írok? Túl egyszerű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!