Melyik mosópor (vagy gél) és öblítő kombinációja a legjobb szerintetek? Van egy fix vagy akármi jó Nektek mosáshoz?
Figyelt kérdés
2018. okt. 30. 11:37
1/12 anonim válasza:
Én sokáig próbálkoztam de nem találtam meg azt amit keresek. Most folyékony Ariel Sensitive-vel mosok öblítő nélkül. Ez eddig a legjobb de én is kíváncsi vagyok a válaszokra.
2/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem használok öblítőt, tök felesleges. Én azt szeretem, ha semmilyen illata nincs a cuccaimnak, legyenek csak szagtalanok!
3/12 anonim válasza:
Nekem mosógélből a persil jött be a legjobban. Nagyon kellemes tisztaság illata van, a gél nem túl sűrű és nem túl híg. Port nem használtam soha. Öblítőből én a lenorra esküszöm, frissebb virágosabb illatokat kedvelem, nem az erős parfümöst.
Anyukám dosia mosógélt használ, az ő mosógépével az is teljesen kompatibilis, jó illatúak lesznek a ruhák. Ő is lenor öblítővel öblít.
4/12 anonim válasza:
#3: Tisztaság illata van? Az mégis milyen?
6/12 anonim válasza:
Nekem számít az ár. Leggyakrabban tomit veszek, folyékonyat. Általános mosószernek teljesen bevált.
7/12 anonim válasza:
Előző voltam: silán öblítőt használok, csak nagyon keveset, vízzel hígítva.
8/12 anonim válasza:
Froch folyékony mosószert és Froch öblítőt használok.
9/12 anonim válasza:
Persil mosópor és bio-öblítő (Bionur).
10/12 anonim válasza:
Nekem az Aldi mosógépje vált be. A lilához öblítőt se teszek, a kék mellé vagy kék vagy fehér coccolinot.
De másokon néha olyan finom oblito illat csap meg, nálam ez elmarad, pedig szeretnék erősebb illatot :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!