Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi okozza a porszívó szagot...

Mi okozza a porszívó szagot és mi szünteti meg?

Figyelt kérdés
Az tudjátok milyen? Pedig nem régi. Mivel lehet szagtalanítani? Előszedem és ahogy beindítom, kezdődik az a fura szag. Nagyon zavaró. Mondjuk utána elmúlik, de akkor is zavaró.

2018. dec. 19. 18:49
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Próbáld ki úgy, hogy nem indítod be! Nekem bevált.
2018. dec. 19. 18:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Amúgy porzsák nélküli, nem tudom, hogy ez számít-e.

Achilles, ez nagyon vicces volt! Tényleg. (:D)

2018. dec. 19. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
lehet, hogy a kifújt por szaga... szűrők rendben vannak?
2018. dec. 19. 19:32
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem is a port érezheted. Szedd szét amennyire csak lehet, a portartályt, szűrőket, szivacsokat stb. mosd ki alaposan. Én folyékony szappannal szoktam, mikor megszárad tök jó illatot fúj ki porszívózáskor.
2018. dec. 19. 19:51
 5/8 anonim válasza:
100%
porzsák nélkülieknél min.egy de ált.kettő szűrő is szokott lenni.Ezek eldugulása,elkoszolódása okozza.minden szűrőt ki kell tisztítani.
2018. dec. 19. 20:13
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2018. dec. 19. 21:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Aporszívó porgyűjtő szivacsait minden hadználat után kirázom. Így is büdös marad amúgy! Visont kitaláltam legutóbb, hogy az öblítő gyöngyökből öntöttem pici harisnyába, bekötöttem és odatettem ahol átáramlik a tartályon a levegő. A szűrő kb 1\3 részét fedi, a porszívó szív is és nagyon jó illatot ad!
2018. dec. 26. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:

100ft-os boltokban de néhàny nagy àruhàzban lehet kapni porszívó illatositó rudat.4 db / csomag.Van több féle illatban.A kis rudat be kell dobni a porzsàkba vagy a tartàlyba ahova a por megy és akkor hasznàlat közben nem porszag megy ki hanem jó illat elég erősen illatosít.

Végülis ha felsziv a porszivó egy poloskàt,annak a szaga is betölti a szobàt.De az illatrúd jobb.

2018. dec. 29. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!