A disznóvér kijön a ruhából?
Röviden: kb 2 hét múlva megyek egy koncertre, ahol sajnos szokása az énekesnek igazi disznóvért locsolni a közönségre. Mire hazaérek onnan az legjobb esetben is 1 óra, szóval csak azután tudnám beáztatni a pólóm. A banda pólójában mennék, ami elég drága volt, úgyhogy nem örülnék ha ezzel el lenne rontva...
Szóval valami tapasztalat? Aki volt már disznóvágáson vagy Watain koncerten? :D
1. Ilyen helyre garantáltan nem mennék, mert egyrészt igen fusztustalan dolog a vérrel locsolás, másrészt meg többféle fertözést is kaphatsz ettöl.
2. A disznóvér semmiben sen különbözik az embervértöl, ezért ha az akár beleszáradt véres ruhát elöször JIDEG vízbe áztatod, utána meg max. 40 fokos programon mosod, akkor kijön.
1. Módszer: Áztatsd be éjszakára hideg sós vízbe, másnap jól öblítsd ki belőle a vért, dörzsöld be epeszappannal, mosd ki alacsony hőfokon, 30 fokon a szokásos módon.
2. Ha nem engedi a színét, beáztathatod hideg, Biopon áztatós vízbe egy éjszakára, másnap a szokásos módon 30 fokon kimosod.
Köszi mindkét válaszolónak! Remélem tényleg kijön majd.
Egyébként nekem is nagyon unszimpatikus ez a pózerkedés. Rohadó disznófejek is lesznek a színpadon, olvastam pár korábbi beszámolóból, hogy olyan büdös volt, hogy többen is behánytak, úgyhogy nem tudom mire számítsak. :D Sajnos a zenéjük túl jó ahhoz, hogy kihagyjam, és már a jegyem is meg van. :D
Kérlek, ne érts félre; nem állt szándékomban kötekedőnek tűnni. Nem, nem tartom magam "trve kvlt" tagnak, sőt abszolút mindenevő vagyok; olyannyira, hogy nem is csak metált meg rockot hallgatok. Éppen ezért jól tudom, hogy minden zsánernek megvannak a sajátosságai. Kellő mélységben ismerem az extrém metál világát és történelmét is. Vannak, akiknek számít a megjelenés, és vannak, akiknek nem - ezzel nincs is semmi gond. A gond azzal van, mikor egy banda pózerkedik! Hiszen ha már ad a külsőségekre, akkor csinálja rendesen, vagy ne csinálja sehogy.
Igazad van, az talán kicsit túlzás, hogy ebbe (esetleg akaratán kívül) bevonják a közönséget is. De hát aki nem akar véres lenni, legfeljebb majd hátrébb áll...
Kívánom hát, hogy gúnyád vér ne érje, s másegyéb nem kívánatos nedvek se illessé azt! S ha mégis be találnál mocskolódni, hát sikeredjék kelmédet legnagyobb alapossággal megtisztítanod! :)
\,,/ Jó szórakozást! \,,/
Igen, lehet félreértettem, bocsi.
A hátrébb állás megoldás lehet, csak a barátnőmmel megyek, aki túl alacsony, ezért csak az első sorból lát, úgyhogy muszáj ott lennünk. :D
A szórakozás pedig meg lesz, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!