Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mi értelme van a wc kefének?

Mi értelme van a wc kefének?

Figyelt kérdés
Használat után a használója mindig úgyis csak összecsöpögteti a padlót és /vagy a wc ülőkét is vele, ahogy rakja vissza a tartójába.
2018. okt. 22. 08:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
84%
Annyira nem vagyok béna.
2018. okt. 22. 08:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van a szarcsíkos WC a jobb választás!

Mi maradi emberek esetleg felhajtjuk a wc ülőkét, és a tartóját is közvetlen a wc mellé rakjuk.

2018. okt. 22. 08:52
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én nem csepegtetek össze semmit. Vajon hogy csinálom?
2018. okt. 22. 08:59
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
Néha kell. Próbáld ki, hogy egy hétig nem használod, és máris tudni fogod a választ! Amúgy én mindig teszek papírt a wc-be, és a papírra tojok, így ritkán kell használni a kefét, és a wc se lesz szaros. Nyugodtan szokjatok rá! Nagyon praktikus megoldás.
2018. okt. 22. 09:02
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A wc-ülőkét hogy? Fel kell hajtani!
2018. okt. 22. 09:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nézzed meg sajátod és nézzed meg azét, aki használja.

Ha nem jösz rá ekkor, tényleg felelsleges használata - neked.

2018. okt. 22. 11:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
A WC takarításához, amikor vízkőtelenítesz, fertőtlenítesz, hogy nem kell kézzel hozzányúlni a csészéhez, és súrolni lehet vele.
2018. okt. 22. 12:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Én papírt rakok bele és így nem kell használnom, de a lakótársam (gondolom) nem, viszont a wc kefe hiába van a wc mellett, akkor is ahogy rakja vissza, a kőre is csöppen belőle. Szerintem undorító.
2018. okt. 22. 14:41
 9/11 anonim válasza:
57%

1. Eltávolítani a csokicsíkot.

2. Takarítani a klotyót.

3. Kis víznyomással rendelkező/könnyen elduguló wc-k esetében a végterméked (+ a toalett papír kupac) nagyságától és terjedelmétől függően, szétválasztani, elszelni a rakatot, esetleg visszatartani és nem egyszerre leengedni.

(4.) Majd rájössz, hogy olcsóbb megtanulni a kefe használatát, mintsem elpazarolni erre a papírt, sőt nem minden wc csésze kialakítása csobbanós, szval az emeltnél értelmetlen kockáztatni az eldugulást papír béleléssel a széklet becsapódásának tompítására.

Higiéniát illetően, előttem már leírták a kefe szakszerű használatát az eszköznek. Annyit hozzáteszek, ha zavar, takaríttasd fel, az ilyen "fertőzött" területekre javasolt a gumikesztyű használata.

Mondok undorítobbat számodra: A férfiak többsége nem ül le elvégezni a kisdolgát, hanem állva teszi azt (piszoár más tészta), ha még nem is látod, de a húgy fröcsög/fröccsen/verődik vissza a környező éterbe (ezt a wc mellett lévő zománcfestékes csövek szemléltetik a legjobban). A papírt szintúgy kevesen alkalmazzák péniszük letőrlésére, inkább rángatnak/ráznak/húznak rajta párat, (alsónadrágjuk kinézetét meg sem említem) így kockáztatva azt, hogy kezükre is jut némi anyag, ami vígan rákelül a helység berendezéséire és rád, mivel a kézmosás sokaknál elmarad, vagy csak szimplán nincs berögzülve és alkalmi dologgá válik. De mindez visszavezethető a neveléshez, szval nem kell felháborodni ezen.

Nők esetében is előfordul az, hogy ha nem jól választja meg a nyomási erőt a vizelete kieresztéséhez (bejáratlan emelős csap effektus), vagy a nemi szerv adottsága/korlátozása (megtöri a "víz" sugarat) miatt szintúgy fröcsög ammerre lát, levizelve akár az ülökét, akár az illető közeli testtájait. Ilyenkor a papír a legkézenfekvőbb megoldás a nyomok eltüntetéséhez, de csak felületesen. Így a szemmel láthatóag tiszta ülőke is csak szemfényvesztés. Baktériumuk/gombák/vírusok ugyanúgy elkaphatóak otthon használt wc-től is, akár saját magadat megfertőzve (ezt nem részletezem, hogy hogyan és miért). + Nőknél is vannak felelőtlenek, akik nem ismerik a kézmosást és az egyéb módszereket, különösen undorító amikor a havijuk is megvan, bár ilyenkor kezetfoghatnak úgyszintén azon férfiakkal, akik nem veszik a fáradtságot önkielégítés utáni tisztálkodásra.

A wc pumpa tudod mire való, vagy azt is részletezzük?

2018. okt. 22. 18:13
 10/11 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem maradjál meg a megszokott kerti buditoknál.

Ugye ott nem voltak ilyen problémáid odahaza?

Csak most itt a városban...

2018. okt. 22. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!