Ronggyal végigtörlöm a bútorokat,az kb semmi port sem visz le róla.Porszívóval végigmegyek a bútorokok,minden port leszív róluk.Minek törölgessem még őket órákig?
Ja csak hogy teszed be a porszívót a polcokra? A TV-t is porszívózod?
2018. aug. 20. 13:09
2/10 anonim válasza:
Szerintem először porszívózz alaposan, majd utána törölgess.
Nekem beválik.
2018. aug. 20. 13:10
3/10 anonim válasza:
Jó porrongy nem hagy semmit, de ha a porban bármi olyan van, ami összekaristolja a felületet, akkor mindegy is, milyen jó rongy volt rá. Ezekkel az elektrosztatikus porpamacsokkal lehet még jó eredményeket elérni, a minimális maradékra meg tényleg egy bolyhos mikroszálas perfekt. Ami mikrokarc becsusszanhat így, arra bőven gyógyír az alkalomszerű bútorápolózás.
2018. aug. 20. 13:25
4/10 anonim válasza:
A portalanításnak van értelme, amit szabadon választott, hogy portörölgetés VAGY porszívózás módszerével csinálsz.
1-es, igen, a polcokat is le lehet porszívózni. Nem az egész porszívót kell ugyanis feltenni a polcra, hanem csak a csövével felnyúlni. Nem is értem, ezt egyesek miért nem tudják elképzelni se... Ráadásul ma már léteznek kézi porszívók is... Tévé és tévé között meg elég nagy különbségek vannak: egy régebbi típusnak simán nekimehetsz porszívóval, nem fog megsértődni.
2018. aug. 20. 13:29
5/10 anonim válasza:
Most a műanyagok korában a statikus elektromosság vonzza a port. Ha már törölgetni kell, akkor én nedves törlést alkalmazok.
2018. aug. 20. 13:55
6/10 anonim válasza:
Van még az a mosható tapadós henger, gondolom nem sértődik meg, ha nem csak ruhát lát.
2018. aug. 20. 14:22
7/10 anonim válasza:
Az élet túl rövid ahhoz, hogy állandó takarítással töltsem.
Amúgy is hiába törölném le, mert ha besüt a nap látni mindenen a port.
Sokkal egyszerűbb megoldás, ha leveszem a szemüvegem.
Bocs.
:)
2018. aug. 20. 15:02
8/10 anonim válasza:
Ha nem szárazzal törlöd le a polcokat,akkor van értelme,viszont ha szárazat használsz,akkor ne csodálkozz a 3-4+-os poratkaallergián..
2018. aug. 20. 18:56
9/10 anonim válasza:
"ha szárazat használsz,akkor ne csodálkozz a 3-4+-os poratkaallergián.."
Ez nem így megy. Sokkal inkább azoknál fordul elő a porallergia, akik(nek már a szülei is) mindig is széttakarították az életüket, mert így sose tudtak hozzászokni a porhoz.
2018. aug. 20. 20:29
10/10 anonim válasza:
Utolso!Jo lenne ertelmezni a szavaimat es a mondatot.Nem vagyok en se tisztasagmanias aki egesz nap a talalo feluletet takaritja es meri a bacikat,de azert illik tudni hogy mi hogyan tunik el es mitol lesz jobb az ember kozerzete..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!