Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Szerintetek a butor mogott...

Szerintetek a butor mogott megjeleno penesztol, hogy tudnek megszabadulni? Preseltfa a hatlapja en szerintem. Jart mar valaki igy hasonloan? Es belul a burtort?

Figyelt kérdés
2018. okt. 8. 11:08
1 2
 11/16 Alain Delon ***** válasza:
10: De eddig sem "fűtődött" fel, azért alakult ki a probléma. Ha szigetelés lesz a bútor mögött, nem lesz hideg a felület, nem lesz páralecsapódás, nem lesz penész.
2018. okt. 9. 07:53
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha nem csak a bútor mögött penészedik, akkor alapvetően lehetnek szellőzési problémák. Érdemes egy kicsit olvasgatni a penész megjelenésének okáról, harmatpontról, stb. Így viszonylag könnyen betudod azonosítani nálad mi a probléma.

Ha szimplán szellőztetéssel megoldható a probléma, akkor naponta többször 5 percet érdemes kereszthuzatot csinálni. Esetleg egy páramentesítőre is érdemes befizetni, a mi tetőterünkben ez elég gyorsan orvosolta a problémát.

2018. okt. 9. 13:23
 13/16 A kérdező kommentje:

Mar vettem paramentesitot eleg sok viz ossze nyulik benne,kivancsi leszek, hogy elo jon-e a penesz, illetve sokat szelloztetek most mar.

Koszonom mindenkinek

Aztan ha nem valik be,orvosolni kell jobban a helyzetet.

2018. okt. 9. 16:13
 14/16 Alain Delon ***** válasza:
13: Szinte biztos lehetsz benne, hogy minimális lesz. Nekem is van párátlanítóm, szellőztetek ezerrel, és valamennyi így is keletkezett.
2018. okt. 9. 20:56
 15/16 A kérdező kommentje:
Hat meg a minimalisabb is turhetobb.
2018. okt. 10. 10:16
 16/16 Alain Delon ***** válasza:
A penészesedett fafelületről meg szerintem kérdezz meg egy bútorasztalost. Hátha tud valami csodaszert, amivel kezelni lehet.
2018. okt. 10. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!