Ti szeretitek az otthoni, kerti munkákat? Találtok mindig valami elfoglaltságot?
Úgy terveztük meg a kertet, hogy csak a szeretemmunkák legyenek meg benne, úgy ültettünk, hogy a gondozást minimalizáljuk. Az elfoglaltságot nem keressük benne, mert élvezni szeretnénk.
Tűzifa a kandallóba kell csak, azt konyhakészen hozatjuk.
A fűnyírás minimál, de gépesítve van.
Az öntözés talajtakarással, csöpögtetéssel stb. van megoldva.
A fákat egy évben egyszer kell metszeni, és nincs sok.
Egyéb gondozásra nem szorulnak a növények, a virágokkal kell picit bíbeblődni, de az sem sok.
Angolkertük van, biozöldségessel.
Igen! Többet is találok, mint amennyivel elbírok!
Kikapcsol, annak ellenére, hogy a munkám is fizikai munka. No tüzelőt vágni, azt gyűlölök! Pár éve nem is teszem, mióta mondhatni a gáz sem drágább.
Most már tényleg kezd egy kicsit érdekelni a kertészet, mint esetleges hobbi. Úgyis '"öregecskének" érzem magam kissé néha... :)
Egyébként a vidéki élethez köt sok minden. Gyerekkoromban ott töltöttem az időm java részét a rokonokkal... sosem bírtam IGAZÁN MEGSZOKNI a nyüzsgő, túl hangos városi életet.
Üdv: egy középkorú Hölgy
Nagyon szeretjük a kertünket, de sajnos megöregedett és vele együtt öregedtünk mi is.
Bár nagyon gondosan megtervezett a kert, mostanában egyre több időt vesz igénybe a karbantartása, és bizonyos munkákra már embert kell fogadni, ez a mai világban, nem is olyan egyszerű, főleg egy olyan kicsi faluban, ahol mi élünk.
Mindig találok valami munkát, Nagyon nehezen tanultam meg elengedni a dolgokat, és egyre nagyobb teret engedni a fűnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!