Mosogatógép tabletta? A nagy márkák helyett mi jó?
2 éves Candy 9 terítékes mosogatógép.
-Finish: jó, csak rettenetesen koptatja az edényeket (kb mintha valami savval mosogatnék).
-Somat: szörnyű, nem mosogat rendesen, és büdösek az edények
-Jar: szépen mosogat, csak mosogatószer szagú minden edény.
Finish öblítő, és most Rossmannos só van benne. Kb 2 havonta tisztítom Finish mosogatógép tisztítóval.
Nektek melyik tabletta vált be? Ami szépen mosogat, és illatmentesek az edények utána?
Nekem a legegyszerűbb 12 terítékes Indesitem van 10 éve (nem dicsérem meg, mert akkor tuti, hogy holnap elromlik)de nekem csak a JAR vált be.
Amikor vettem valamelyik üzletlánc sajátmárkás (olcsóbb) termékét, azok 90%-ban nem oldódtak fel, hanem a lefolyó környékére voltak ragadva, így nem tudom hitelt érdemlően elbírálni őket.
Én a Finish-ről és a Somat-ról nagyon rossz véleménnyel vagyok. Olyannyira, hogy ajándékba kaptam egy hatalmas dobozzal és kidobtam.
Aldi tabletta, aldi só. Vagy DM vag yMüller saját márkás-
Nem mosogatom finish tisztítóval, aldissal mosogatom. Ugyanaz, csak nincs túlárazva.
Köszönöm.
Most kipróbáltam a Lidl tablettát. Árban nagyon olcsó, és szagmentes, de nem túl jó a tisztítási hatékonysága. SZóval ez is kilőve.
Legközelebb a Rossmannban veszek, azt is kipróbálom.
9
Esetleg próbáld meg az Aldist. Tisztít, szagmentes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!