Mosógatógép tabletta probléma?
Sziasztok ! Most vettünk egy mosogató gépet ,segítsetek nekem keresek olcsó tablettát ,ami jól mos . Nincsenek koszos edények .
SPAR , reál penny és Tesco van a közelünkben . Ki milyen fajtát tud ajanlani ?
Köszönöm mindenkinek !
Szerintem a legolcsóbb a DM mosogató por.
Tablettaból kétféle van. A calgonit/finish portékai, illetve egy luxemburgi gyár termékei. Ez utóbbi van az összes többiben, maximum másképpen van szinezve, és esetleg másik országban csomagolják.
Nagy csoda egyikben sincs. Marónátron és mosószóda vízlágyító az összetétele mindnek.
Minden más csak pr duma. Nyugottan vedd meg a legolcsóbbat.
Mosogatógép tisztításra inkább citromsavat használj. Ez van a géptisztító folyadékban is.
Én mosogató gélt használok.
Nagyon kevés mennyiség kell belőle.
Nem emlékszem konkrétan melyik áruházlánc olcsó tablettáját használtam, de a tányérokon lévő festést fakította, az üvegpoharakat korrodálta, és néha lent a szűrőn zsírgombóckák akadtak fent. Több mint felét kidobtam.
Ha nincsenek nagyon koszos edényeid, akkor vegyél jó minőségű gélt, és fele mennyiséget alkalmazz az előírthoz képest. [Nálam egyszer egy rosszul behelyezett edény miatt ki sem nyílt a tabletta tartó, megtaláltam benne egészben a végén. És mosogatószer nélkül a forró víz is szépen elmosott mindent. Nagyon csodálkoztam, de tanultam belőle...]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!