Elfogyott az öblítőm, mivel tudnám helyettesíteni (esetleg)? (ffi 60)
Figyelt kérdés
Néhány pólót és fehérneműt mosnék2018. aug. 17. 09:27
1/15 anonim válasza:
ecet+víz (0,5-0,5 dl), esetleg valami illóolaj
2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, de olajam sajnos nincs - csak az ecet plusz vizet tudtam bele tenni....
2018. aug. 17. 10:09
3/15 anonim válasza:
2 Akkor moshatod ki újra, mert büdösek lesznek az ecettől.
Ennél még az öblitő nélküliség is jobb.
4/15 anonim válasza:
Nem lesz büdös az ecettől. Én próbáltam.
Csak azért nem használom rendszeresen, mert egy ki nem vett foltot "rögzített", úgyhogy annak annyi volt.
De ha semmit nem teszel a mosógépbe, akkor sem lesz tragédia.
5/15 anonim válasza:
*Nem lesz büdös az ecettől.
Dehogy nem. Nem is kicsit.Próbáltam, tudom.
6/15 anonim válasza:
5
Hülyeségeket beszélsz. A fizika törvényeinek mond ellent, hiába a varázszsó: "próbáltam".
7/15 anonim válasza:
Én is próbáltam. Soha többet. Aki azt mondja, hogy nem büdösek, az nem
Érzi rendesen. De más attól igen. Én is érzem máson, nyárin még büdösebb, amikor az emberek beleizzadnak.
8/15 anonim válasza:
15 éve csak ecettel öblítek, és egyetlen ruha sem büdös. Nem kell literszámra önteni a gépbe. De a ruhák puhák lesznek tőle.
9/15 anonim válasza:
Attól még más büdös, te meg vagy a kivétel.
10/15 A kérdező kommentje:
Úgy tettem, ahogy első ajánlotta (fél deci ecet, fél deci víz) - nem lett semmilyen kellemetlen szaga...
2018. aug. 17. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!