Mi a kézi mosás folyamata?
Sajnos elromlott a mosógépünk és eltart egy ideig, hogy megjavítsák de addig is kell mosni. Leírom, hogy csináltam eddig ami működött egészen addig, amíg lepedőt el nem kezdtem mosni. Mert amíg pólónál szuperül bevált a folyamat, a lepedőt akárhányszor átöblítem, mindig vannak rajta szöszök vagy fekete pettyek pedig amúgy tiszta lepedő volt csak aludtunk benne. Nem találom mégsem tisztának. Szóval én így mosok:
reggel elkezdem fél 5-kor és bedörzsölöm mosóporral a ruhát. Addig csavarom, amíg koszos lé jön ki belőle utána higítok fel öblítőt és ráöntöm, átmosom még egyszer és a végén hideg vízzel leöblítem. Még egyszer átnézem és belerakom egy tiszta lavórba.
A lepedőn ugyanez a folyamat, de mondom, míg a ruhát tisztának látom és száradás után is az, meg jó illata van, addig a lepedőt már 3xra mosom át és ilyen szöszöket találok rajta vagy miket pedig most még folttisztítós szappannal is átdörgöltem. Olyan, mintha a lavór lenne koszos mikor kiveszem, de az is tiszta mert át van mosószeres vízzel mosva. Szóval hogy is kell lepedőt, gumis lepedőt mosni???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!