Hogyan tehetnék teljes egészében rendet itthon?
A mai világban a tárolóhely jellemzően alulbecsült méretezésű. Így ezzel kell kezdeni és a fölösleges dolgok elajándékozásával. Ha kell bútorvásárlással kezdd.
Utána jöhet a felmérés, ne kapkodd el. A legpraktikusabb ha egy helyen vannak az összetartozó dolgok és nem egy itt egy ott, ja és amott van egy efféle.
A jó kialakításnak az előnye, hogy kapásból megtalálsz mindent és nem kell keresgélni. Élre állítva se kell de mint a konyhában is az evőeszköz nincs összekeverve kupacban, hanem külön az leveses kanál külön a villa, stb. Így
Konyhai edények egy helyen, ruha is rendszerezve, robotgépek egymás után egy helyen. Ritkán használt dolgok fent, napi használatúak elérhetőbben.
Ezt előre kell felmérni mert lehet a fél lakást ki kell pakolni, mert összevissza van minden. A kitalált helyei megfontoltak, használhatóak legyenek.
gyerekkoromban mindig nagyon nehezen vettem rá magamat a rendrakásra. az volt a technikám, hogy barominagy kuplerájt csináltam, minden polcról lesöpörtem mindent a földre, ruhákat, játékokat, mindent. konkrétan nem láttam a padlót a sok mindentől. és mivel nem lehetett, csak rumlin taposva közlekedni, így kénytelen voltam rendet rakni :D
mostanában az szokott motiválni, hogy inkább pakolok, mint vizsgára készülök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!