Akinek 500fordulatszámos automata mosógépe van, mennyire vizes a ruha amikor kiszeded?
Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 21:52
1/6 anonim válasza:
Elég nagyon, a régebbi gépem volt ilyen, utána hagyományos centrifugával ki kellett mégegyszer centrifugátatni, mert egyébként elöbb büdösödött be a ruha, mint hogy megszáradt volna.
2/6 anonim válasza:
Az enyém 650-es, de még azzal is elég vizes marad. Úgy csinálom, ha lejár a gép, újra áttekerem az öblítés utáni centrifugálásra, ott már nem vesz vizet és még egyszer centrifuga!
3/6 anonim válasza:
min 800 fordulat/perceset vegyél...régi gép 500-as volt az új mosógép 800-as fele idő a száradás...ha tehetném, 1000-eset vennénk, de nem telik új gépre, a mostanit kaptuk használtan :)
4/6 anonim válasza:
Nagyon vizes marad. Már nekem is 800-asom van, de ezzel is kétszer centrifugázok többnyire (pl. farmert, mackónadrágokat, törölközőket, stb.), mint valamelyik előttem szóló: a program lejárta után visszatekerem csak cetrif.-ra.
5/6 anonim válasza:
nekem régen 100éves hajdúm volt. na, az nemtom hányas, de ahhoz képest úgy ugrált, mint egy jobb ballerina :D
a farmer 2 napig száradt, a vékony póló csak 1. eléggé jól kellett időzíteni a mosást, hogy fel tudjam venni az adott ruhát, az adott napon :D
most, hogy 1200as van, szinte fél óra alatt megszárad egy kisebb póló, a farmer meg egy éjszaka alatt.
szóval érdemes beruházni legalább 1000resre, és akkor nincs ilyen gond.
hiszen ha azt veszed, hogy még egyszer centrizni kell, akkor az plusz villanyszámla. az új gép meg csak 1xi befektetés.
6/6 anonim válasza:
Nekem 1200as van este 11 kor kiteregetek reggel 6 ra szinte minden száraz. Nem éri meg kisebbet venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!