Lehetséges, hogy van szaga a szekrénynek? Pontosabban a ruhákat amit oda rakok érzek egy szagot.
Figyelt kérdés
Lehet a régi szekrény? Vagy más honnak kapják a ruhák a szagot?
És ha szekrény, tudok valamit ezzel kezdeni?
2018. jún. 2. 21:06
1/3 anonim válasza:
Lehet kapni szekrényillatosítót, de egy csokor levendula is megteszi, még a molyok ellen is jó.
Nekem egy margarinos dobozban van a szekrény aljában egy maréknyi, öblítővel átitatott vatta és tökéletes.
2/3 TappancsMancs válasza:
A régi szekrénynek tényleg van szaga, még a fiókoknak is ami a szellőztetés hiánya miatt van. Havonta mikor itt a jó idő kellene szellőztetni fél napokat a szekrényeket, semmi nagy dolog csak kinyitni mindent ami nincs útban.
Mintha hallottam volna valami szagtalanítóról csak nem vagyok benne biztos. Szerintem jó lenne kipakolni és valamivel kimosni alaposan és utána illatosítani.
3/3 anonim válasza:
Lehet bizony. Nemrég pár hetet albérletben voltam egy emeletes téglaházban. A szobában régi szekrények voltak és valószínűleg nem nagyon volt szellőztetve. Minden ruhám büdös lett, de pár nap után eltűnt a szag, mivel nyitottam ablakot. De például a költözéshez használt vastag nylon zsákoktól is nagyon büdös lett minden holmim. Szekrényajtókat kinyitottam, ágyneműtartót is, vettem illatosítót, most már nem érzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!