Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A mosogatómból sajnos elég...

A mosogatómból sajnos elég büdös szag jön fel, mit lehet ezzel kezdeni? Kinek milyen lefolyótisztító vált be?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:

A bűzzárat kitisztítottad?

Elvileg nem jöhet fel semmiféle illat, mivel folyamatosan használod és a víz cserélődik ami biztosítja a visszaszellőzés kizárását. Esetleg a másik dolog, hogy a vizzárba nem ér bele a mosogató lefolyó csöve valami oknálfogva. Másik, de Tőled független dolog: Nem vákuumos a csatorna rendszeretek? Ugyanis nagyon sok esetben az üzemeltető nem épít szellőzőt a rendszerbe és így kiszívja a vákuum a bűzzárat.

2010. jún. 15. 09:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Sajnos nem tudom hogy vákumos e a rendszer.De sajnos jön fel a büdös,megpróbálom valahogy kitisztítani hátha jobb lesz.
2010. jún. 15. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Forró vízben oldj fel sok trisót öntsd tele vele a nyakat és egy félóra múlva öblítsd ki. Meg lehet ismételni többször.
2010. jún. 15. 10:29
 4/5 anonim válasza:
Mr.Muscle-t neki! Nem csak a dugulást, de a rossz szagokat is megszünteti!
2010. jún. 15. 10:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egyszerűen a szifonig érő csöved bűzlik, a rárakódott zsíros cucctól. Én 2-3 naponta szoktam minden lefolyónkba egy kis domestost (illetve hasonló minőségű, sajátmárkás -pl. winny, aro -, olcsóbb szereket) csorgatni körbe-körbe úgy, hogy a cső falára jusson. Rajtahagyom éjszakára és sosincsenek rossz szagok. Havonta-kéthavonta egyszer pedig teszek a lefolyóba egy kis lefolyótisztítót, ez még a szifont és az alsóbb csöveket is kipucolja.
2010. jún. 15. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!