Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ki tudja mit lehet tenni a...

Ki tudja mit lehet tenni a cipőmmel? Új, és büdös!

Figyelt kérdés
Párszor volt csak a lábamon, lapos"balett cipő". csukott. Kimostam belül, bepuderoztam, befújtam sprével, ami állitólag direkt szagtalanit,és fertőtlenit, de most is büdös, Nem olcsó kinai, hanem Deichmanos.Kényelmes, de égő, nem merem sehol levenni. Ja! és a lábam is mosom.
2010. jún. 14. 19:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Szórjál bele éjszakára szódabikarbónát, az kiszedi a szagokat.
2010. jún. 14. 19:09
 2/7 anonim válasza:

áztasd ecetben.

a szagot elveszi, de a cipő hamar tönkremehet

2010. jún. 14. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Vegyél ciciaalmot, tegyél belöle egy rossz zokniba, és azt tedd a cipöbe, az összes szagot eltünteti. Direkt nem célszerü beleszórni a cipöbe, mert erösen nedvszivó és esetleg beleragadnak a szemcsék, de igy nagyon hatásos.

A spré meg hasonlók nem sokat érnek, még a fiaim sportcipöjét is szagtalanná teszi - pedig ök aztán beleizzadnak közben.

2010. jún. 14. 20:04
 4/7 anonim ***** válasza:

A cicaalom vagy a grill faszén (ugyanúgy, zokniba csomagolod és a cipőbe dugod éjszakára) is használ, még a legbüdibb edzőcipőkre is jó. Kiegészítéskét ajánlom, hogy az éjszakai zoknizás után scholl cipőszagtalanítóval fújd be a cipődet és hagyd megszáradni, aznap ne vedd fel.

Amúgy, ki kell, hogy ábrándítsalak, sajnos a Deichmann és a Humanic is zömében távol-keleti cipőket árul, csak 1 fokkal jobb minőségben, mint a piaci áru).

2010. jún. 15. 06:27
 5/7 anonim ***** válasza:

Szinte az összes cipő távolkeleten készül, kivéve a drága darabokat (50-60e Ft és afelett). És hogy miért? Azért, mert ott az olcsó a munkaerő! Egyébként nyugi, 2 év múlva jön a Made in Kongo/Ethiopia/RSA/Chad stb. cucc :D

Attól meg, hogy kínai/taiwani/vietnami, stb., nem feltétlenül kell büdösnek lennie. Mielőtt megveszed, beleszagolsz!

2010. jún. 16. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

A Tiszacipő az még talán itthon készül!

2010. jún. 16. 18:45
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek! Ma elmondtam az irodában a sok jó tanácsot, kiderült, hogy milyen sokaknak jelent ez problémát.
2010. jún. 16. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!