Szerintetek le kellene cserélnem a mosógépet?
Figyelt kérdés
Ömlik a por a ruhákból,pedig kint száradnak és mielött behozom őket,jól kirázom.Mégis,mikor vasalok,szó szerint ömlik belőlük a por,a szösz! És nem mostam össze papírzsepivel,vagy mással.Anyósom szerint a régi mosógép miatt is lehet.A gép mondjuk tényleg nagyon-nagyon régi...2010. jún. 14. 18:35
1/8 anonim válasza:
hülyeség. nekünk 1000éves hajdúnk volt, ami még nálam is idősebb, pedig már elmúltam 22 :)
a kint szárításon van a hangsúly. ha sok a földes utca felétek, vagy szimplán forgalmas helyen lax, akkor ez velejárója.
nekem tiszta új gépem van, sosem mostam benne pzst, de ha kinn száradnak a cuccok az erkélyen, akkor bizony megesik, h némi port ki kell belőle ráznom.
egyébiránt ha úgy érzed, és van rá pénzed is, akkor vegyél új gépet. de ne valami gagyit, mert az pár év alatt tönkremegy.
gondolj bele, nem lehet olyan rossz a mostani géped, ha enynit kibírt...
2/8 anonim válasza:
Talán kérd meg a férjedet hogy takarítsa ki a mosógépet. Ha működik felesleges újat venni.
3/8 anonim válasza:
Ha hajdu, abban van valami olyan rész, amiben összegyűlik a nagyobb kosz (porcicák, ilyesmi). Lehet, hogy csak azt kellene kiüríteni.
4/8 anonim válasza:
Első! Én meg elmúltam 27 és még mindig azzal a géppel mosunk, ami öregebb nálam! Örülnék, ha olyan fiatal gépünk lenne, mint Te. :)
6/8 anonim válasza:
Ha ez nekem szól:
Szüleim elmondásából + mióta az eszemet tudom (szó szerint), nem volt másik.
7/8 anonim válasza:
Talán a moisópor. Egy időben sokat kaptam az asszonytól, mert olyan mosoport vettem ami nem mos, meg semmilyen hőfokú vizben nem oldodik. IKlyenkor fordult elő, hogy száradás után az asszony lerázta a szárazh ruháról a maradék mosóport, utána meg átkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!