Szabad ma füvet nyírni?
Figyelt kérdés
Május elseje, szabadnap meg minden... Nincs ma tiltva ha hangoskodnak?2018. máj. 1. 12:54
1/8 anonim válasza:
lehet, de jó környéken lakhatsz ha ott nem dübörög a "zene"
2/8 A kérdező kommentje:
Nemrég átjött a szomszéd, hogy munkaszüneti nap, nehogy már dolgozzak, mondom megkérdem itt hogy legális e a fűnyírás ma? :D
2018. máj. 1. 13:58
3/8 anonim válasza:
akkor átfogalmazom vannak olyan helyek ahol a polgár jenő hivatala korlátozza a zajongást de ez azért nem jellemző. de azért a szomszédod lehet hogy pont most pihenne azért az is érthető főleg ha nem a zajongós fajta
4/8 anonim válasza:
Szabad,csak a szomszédod pihenne.Készíts ki egy láda hieg sört.Hívd át és miközben nyírod a füvet iszogassatok.Nem fog reklamálni.
5/8 anonim válasza:
A miénk egy kulturált környék. Itt senki sem nyír füvet...
...csak én.
:)
6/8 anonim válasza:
* Csak vicceltem. Én sem nyírom a füvet.
Hanem a sövényt.
7/8 anonim válasza:
Ahol az önkormányzat megtiltotta vasár,és ünnep napokon a robbanó motoros kisgépek használatát,ott nem szabad .
Elekromos fűnyíróra nem vonatkozik .
8/8 anonim válasza:
A mi szomszédunk nem hallotta a fűnyíró kistraktor,mert egész nap a kerítéséről szedte le a festéket sarokcsiszolóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!