Pohár öblítése?
Ez hülye kérdés lesz, előre is bocsánat.
Amikor el szeretnék öblíteni egy poharat vagy bögrét (nem elmosogatni, csak öblíteni, mert például régen volt mosogatva, vagy ugyanabból a pohárból innék egy másfajta italt), akkor hogy illik? Öblítsem le csak belül, vagy a peremét is körbe? Ez utóbbi esetben le fog róla csurogni a víz, ami mondjuk nem annyira gáz, ha én iszom belőle, meg meg is lehet törölni, de az is idő. Viszont ha csak belülre engedek vizet, és kiöntöm belőle, akkor lehet belőle inni rögtön kényelmesen az egyik oldalon, csak ebben az esetben a peremét nem öblítettem le teljesen, és az meg nem túl higiénikus. De azt sem akarom, hogy jól átöblítem mindenhol, aztán másnak nem adhatom oda inni belőle, mert csurog le
az oldalán a víz.
Ti hogy szoktátok?
Én mindig elmosok rendesen mindent, nem öblögetek.
Az gusztustalan szokás.
Előző, szerepel a leírásban, hogy el van mosva, de ha 3 év után veszek elő egy poharat a szekrényből, én is szeretem elöblíteni a pókok és a por után...
Kérdező, én rendesen megmosnám vízzel s megtörölném egy tiszta ruhával, akkor nem csurog. Igen, idő, pár másodperc, nagy dolog. Én kérdés kiírásra és agyalásra jobban sajnálnám az időt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!