Megittam egy pohár pezsgőt, milyen jelek buktathatnak le?
Sziasztok! Soha èletemben nem ittam és nem is akarom elkezdeni , csupàn most szilveszterkor szeretnèk koccintani egy baràtnőmmel. Ha èjfèlkor megiszunk egy pohàr pezsgőt és 2-re jönnek értem anyàèk , figyelnem kell valamire , hogy ne bukjak le ? Nincs tapasztalatom , de szerintem 1 pohártól mèg nem fog keresztbe àllni a szemem. Esetleg lehelet vagy valami trükk lebuktathat ? Mit tehetek ellene ? Előre is köszi. (Anyàèk megkérdezése előre kizàrva , mèg azon is gondolkodtak , hogy jó ötlet-e beengedni szilveszterezni egy panelházba 1 làny és az anyja mellé)
Ùgyis kérdezni fogjàtok- 15L
Szia!
Szerintem érdemesebb ezesetben alkoholmentes pezsgővel koccintanotok. Ha belegondolsz ezzel az egy pohárral csak vesztenivalód van. Megiszod azt a picit és nem buksz le, két napra múlva már nem is fogsz emlékezni rá, milyen érzés is volt. Viszont ha megiszod és a szüleid észreveszik rajtad (valószínű), akkor esélyes, hogy jó ideig nem engednek el sehova, szerintem értelmetlen ezt "kockáztatni". Igazából a te dolgod, csak segíteni szeretnék, én az alkoholmentes pezsgőre szavazok, abból is az édesre, mert a lányok általában azt szeretik. Minden jót kívánok! :)
Én vagyok a 2. válaszoló.
Adjam azért áldásom, mert sajnállak? Nem.
Megközelítés máshonnan: 32 éves leszek holnap és nem fogok inni. Mert a jókedv nem ettől függ.
Egyetlenegy pohár-tól (méghozzá pezsgőtől) faszbajod se lesz, túlparázod, de ha tényleg nagyon félsz, akkor egyél előtte valamit,és utána is.
14/F
Kedves 2. vàlaszoló! Ismét nem találtad el , nem menősègből de nem is jókedv miatt akarok inni. Sanda gyanú , de szerintem ahoz picit több kène 1 pohàrnàl + pezsgő helyett valami szeszesebb ital. Miért nem lehet megérteni egy kivàncsi tinit ? Lehet , hogy megkóstolom és kiöntöm mert nem fog ízleni vagy valami...
Ui.: Mindenkinek köszönöm a hasznos vàlaszokat.
Az ezelőtti válaszoló vagyok
Én megértelek, 1 évvel fiatalabb vagyok, bár én is osztály elsó vagyok, nekem megengedik a szüleim h kijárjak, barátaimmal legyek, és megértem h megöl a kíváncsiság, én 12 voltam amikor megittam az 1.pohár boromat, nem vagyok valami alkesz 😅 csak szülinapokon meg egyébeken megiszok picit,
Jah, és ez csak pezsgó 😂
Hidd el, ha ketten a barátnőddel az egészet kiinnátok se lenne veletek semmi 😂
Majd írj az élményeidről.
3. válaszoló vagyok. Mint említettem, ez a Te döntésed, ha eldöntötted fixen, hogy megiszod, akkor annyira érdemes figyelned (mint előttem többen is elmondták), hogy ne éhgyomorra idd. A második válaszoló egy nyomorult gyökér, aki beleokoskodik más dolgába és idiótaságokat beszél, az ilyen embereket érdemes figyelmen kívül hagyni.
Az utolsó válaszolóra reagálva, azért túlzásba ne essünk, egy átlagos pezsgő 8,5% alkoholtartalmú, egy fél üveggel, ha megiszom még én is megérzem, pedig már 23 éves vagyok és nem is kis darab. :) A lényeg: egyél és igyál, ez a sorrend. :)
Köszi.Nem , tènyleg nem fogok 1 pohàrnàl többet inni. Mint mondtam , lehet , hogy annyit sem.
Ui.: BÚÈK előre is mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!