Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen gyakran cseréled a...

Milyen gyakran cseréled a párnádon és a takaródon a huzatot?

Figyelt kérdés
2010. jún. 9. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
hetente húzok ágyneműt. Nyáron azért előfordul, hogy naponta, ha már éjszaka sem hül le a levegő. Jobb másnap a tisztába feküdni.
2010. jún. 9. 21:36
 2/11 anonim ***** válasza:
38%

Én inkább kiviszem szellőzni, úgy kibír egy hónapot is.

Kivéve persze, ha a kocsmából egyenesen az ágyban kötök ki, mert akkor büdös cigiszaga lesz, és másnap lehuzatolom.

2010. jún. 9. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
58%
1-2hetente
2010. jún. 9. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
3 hetente, de ehhez az is hozzátartozik h mindig este fürdök.
2010. jún. 9. 21:59
 5/11 anonim válasza:
100%
Hetente ,de néha olyan nehezen bírom ki és elöbb le cserélem.
2010. jún. 9. 22:00
 6/11 anonim ***** válasza:

attól függ

ágy felett van virágom,ha tulfolyik a viz,akkor cserélni kell

ha összekenjük mert ágyban eszünk,cserélni kell

de 2 hetet általában kibirnak,ha lusta vagyok többet is:D

2010. jún. 9. 22:03
 7/11 anonim ***** válasza:

ma pl. pont mostam.

csak a párnán van amúgy, mert a takaróm bárányszőrből van :)

egyébiránt teljesen ad hoc módon működik a dolog. ha épp nincs tele a mosás, akkor berakom. ha nem fér be, akkor marad. egyébként sosem büdös, mert minden este fürdünk, és kétnaponta hajat mosunk.

a kocsma utáni éjjelek valóban kritikusak, de nem lehetek olyan részeg, h ne fürödjek. van, hogy nem is emléxem rá, olyankor megkérdem az uramat, hogy megtörtént-e.. ilyenkor pedig döbbenten szokta mesélni, hogy ahhoz képes amilyen állapotban voltam, ez felért egy akrobatikus mutatvánnyal :) na, de csöppet elkanyarodtam. sorry :)

2010. jún. 9. 22:18
 8/11 anonim válasza:
1-2 évente
2010. jún. 16. 08:25
 9/11 anonim válasza:
hát ha igen jól éreztük magunkat az éjszaka meg többször is és bőséges is volt, reggel mindenképp csere
2010. jún. 16. 09:21
 10/11 anonim válasza:
En hetente. Az agynemut legalabb hetente kellene cserelnie mindenkinek. Mint tudjuk vannak az atkak (ezek lathatatlanok) es a borunk hamlik, akar mennyit furdunk akkor is van hamlas. Az atkak a hamlott borrel taplalkoznak. Az agynemut amiben aludtunk, szetdobalva kell hagyni (nem szabad beagyazni, vagy szepen kiteriteni), hogy szellozzon, szaradjon es nem art minden nap jol felrazni is. A matracnak vagy az agy fekvo feluletenek is jot tesz a szellozes. Neha nem art atgozolni, erre egy gozolos vasalo is rendkivul jo, ha vaszon lepedon keresztul gozoljuk at az adott fekvofeluletet, de arra ugyeljunk, hogy az alapos atgozoles utan hagyjuk szabadon szaradni. Kevesbe tudnak az atkak elszaporodni.
2010. jún. 16. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!