Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mosó szárítógépnél miért van...

Mosó szárítógépnél miért van az, hogy mosás-szárításra van betéve a ruha (nem sok, tehát nem nehéz) és mégis ha készen van, tök vizesek a ruhák?

Figyelt kérdés
Mintha centrizett volna csak. (csak annyi a különbség hogy melegek. Ez már a 2. nem tudom mi a gond. Két hete van meg, elég sokat megy, nem tudom mi okozhatja a problémát. A könyv nem ír semmit.
2018. febr. 2. 19:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez ilyen. Nem szabad a "kombi" gépet megvenni, én még nem hallottam jól működőről megfizethető kategóriában. A szüleimnek volt régebben. 4-5 órát ment a szárító programmal együtt és mindig melegvizesen vettük ki a gépből a ruhákat. Dupla szárítóprogrammal már legalább 70-80%-osra száradtak a ruhák. Akkor az komoly tanulópénz volt arra, hogy soha ne vegyek ilyet.
2018. febr. 2. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:

Indíts rá egy plusz szárító programot.

Én is mindig így jártam, bár az a gép már a halálán volt...

2018. febr. 2. 21:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Milyen gép?

Nekem Indesit van és 2 éve tökéletesen mos-szárít. Igaz a sima szárítógépnél jobban meggyűri a ruhát. De ez ilyen.

2018. febr. 2. 21:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem nem, megoldódott, köszönöm! Nagyon elégedettek vagyunk vele, mindent gyönyörűen megszárít, igaz nem szabad dugig tölteni, amolyan max félig. Így is hatalmas segítség és kevesebb pára, több hely... és idő. A gond az volt, hogy a SZÍNFOGÓ KENDŐT beszippantotta és felakadt a szűrőjén 2 db és nem tudta leengedni a vizet. Kiszedtük, azóta is remekel. Köszönöm a hozzászólásokat. Samsung egyébként.
2018. febr. 4. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
78%

A színfogó kendőt én mindig beleteszem mosózsákba, mert nekem is okozott már bosszúságot.

A hatékonyságát nem rontja, és így nem tud bajt okozni.

2018. febr. 4. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!