Olyan olajfelszívó kendőt tudtok, ami jobban felszívja az olajat, mint a sima papírtörlőkendő? Rántott dolgok alá kéne
Ha bő olajban sütöd, nem hinném, hogy lenne jobb anyag. Esetleg többszörösen tegyél alá papírtörlőt.
Én már nagyon ritkán sütök bő olajban, mert nem bírja a gyomrom. Vettem hot air fryer-t és a rántani való dolgokat éppen csak megspriccelem olajszóróval sütés előtt. Szerintem így is nagyon finomak.
Én nem papírtörlőre teszem a rántott cuccokat, hanem egy ilyenbe, mindegyiket lapjával és ez rajta van egy edényen.
Nem is gondolnád mennyi zsiradék csepeg le!
Utána teszem papírtörlőre, de úgy, hogy a húsok közé, soronként is teszek a törlőből.
Próbáltam már beolajozva a sütőben sütni, de a nekünk nem jött be, még ez a módszer vált be legjobban.
Azt hiszem a "hogyan készültben" volt valami étel, amit olajban sütöttek, aztán kicentrifugálták belőle az olaj maradékát.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!