Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Olyan olajfelszívó kendőt...

Olyan olajfelszívó kendőt tudtok, ami jobban felszívja az olajat, mint a sima papírtörlőkendő? Rántott dolgok alá kéne

Figyelt kérdés

2018. jan. 31. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:
38%

Ha bő olajban sütöd, nem hinném, hogy lenne jobb anyag. Esetleg többszörösen tegyél alá papírtörlőt.

Én már nagyon ritkán sütök bő olajban, mert nem bírja a gyomrom. Vettem hot air fryer-t és a rántani való dolgokat éppen csak megspriccelem olajszóróval sütés előtt. Szerintem így is nagyon finomak.

2018. jan. 31. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A tányérra szikkadt kenyérszeleteket raksz, erre teszed a papírtörlőt, amire a rántott dolgokat kiszeded. Ezzel a módszerrel nem fog a kicsorgó olajban állni a kész étel.
2018. jan. 31. 16:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem papírtörlőre teszem a rántott cuccokat, hanem egy ilyenbe, mindegyiket lapjával és ez rajta van egy edényen.

[link]

Nem is gondolnád mennyi zsiradék csepeg le!

Utána teszem papírtörlőre, de úgy, hogy a húsok közé, soronként is teszek a törlőből.

Próbáltam már beolajozva a sütőben sütni, de a nekünk nem jött be, még ez a módszer vált be legjobban.

2018. jan. 31. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Azt hiszem a "hogyan készültben" volt valami étel, amit olajban sütöttek, aztán kicentrifugálták belőle az olaj maradékát.

:)

2018. febr. 1. 17:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! Marad a papírtörlő sok rétegben. A kenyeret is kipróbálom, tetszik
2018. febr. 2. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!