Mivel lehet kitisztítani a padlószőnyeget? Légyszi SOS!
Sziasztok!
Kicsike segítség kellene nekem.
Túl magas volt a páratartalom nálunk (95%), mert állítólag a műanyag ablakok rosszul voltak berakva. Ennek következtében bepenészedtünk. Az egyik szoba nagyon durva volt, ráadásul tocsogott a vízben a szőnyeg is.
Most télen beszereltettünk egy rendszert, ami 60% körül tartotta a párát és mostanra száradt ki teljesen a ház.
Viszont a penészt el kell tüntetni úgy, hogy ne tudjon visszajönni. A falról leszedtem a tapétát, átmostam domestossal, most fogom festeni. A falról szépen lejött a penész.
Viszont a padlószőnyeggel iszonyat gondban vagyok.
Sötétzöld színű, így a domestos kilőve...de akkor mivel? Hogyan?
Az egyik fele gumi, a másik pedig szőnyeg. :D
Van ez a H2O felmosóm, de kevés hozzá....
Mivel lehetne kiszedni?
A festés előtt át kell mosni domsetossal. Azt mondta, aki szerelte a rendszert, hogy ne vegyek penészölő festéket, mert erre a penészre nem jó. Ráadásul mivel megszüntettük az okot, nem fog visszajönni. A vakolat felső rétegét is lekapartam, majd kéne egy pasi, aki megmutatja, hogyan kell újravakolni. :D
Egyébként itt megtalálod a rendszert: peneszmentesites.hu
De iszonyat drága! Nekünk 300ezer ft volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!