Hogyan takarítsam le a falat? Ráömlött a fehérjeturmix és jövő héten jön a főbérlő.
A turmixban tej van, egy csomó csokis protein és szőlőcukor.
Már a kőről feltakarítani se volt egyszerű, mert seperc alatt rászáradt.
Rohantam az edzőterembe és véletlenül elejtettem a flaskát. A teteje leesett, a barna ragadós cseppek meg mindenfelé szétrepültek (még két méter magasan is van néhány). A fal meg fehér.
Próbáltam hibajavítóval bekenni, de nem nagyon fogja be. Festeni most se pénzem, se időm :(
Hagyd megszáradni és próbáld ledörzsölni aztán radírral. Kérdezd meg a főbérlőt, hogy milyen festékkel kenték le a konyhát, létezik ugyanis mosható festék is, konyhában ésszerű lenne ilyennek a használata, pont az ilyen balesetek miatt, simán le lehet (ne) mosni.
Ha más nincs, akkor erre van a kaució, abból tud festéket venni és kihívni egy szakember. Vagy fizeted te, ebben meg kell egyezni.
Hát pedig ezt csak festéssel tudod megoldani. Mondd el a főbérlőnek, hogy mi történt és ígérd meg neki, hogy a következő fizetésedből az lesz az első hogy veszel festéket és kijavítod a hibát. Aztán persze tartsd is magad az ígéretedhez.
Érdemes drágább festéket venni, ami normálisan fed akár 1 rétegben is. Én elkövettem azt a hibát, hogy olcsó fehér festéket vettem, mert spórolni akartam. Aztán 5 (!!!) rétegben kentem a falra, de még úgy is foltos volt, nem fedett szinte semmit. Végül vennem kellett mégis a drága festékből, az egyetlen rétegben olyan gyönyörűen fedett, hogy öröm volt nézni.
Domestos.
Először próbáld nem feltűnő helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!