Tudnátok ajánlani varráshoz általánosan hasznos kelléket ajándékba?
Figyelt kérdés
Egy rokonom hobbija a varrás, mindent el tud készíteni amit a varrógépe elvisz (táskák, ruhák, műanyag vagy farmer nadrágok...). Arra gondoltam, hogy karácsonyra adnék neki valamit, ami jól jöhet a hobbijához. De én nem értek hozzá. Tudok ajánlani univerzálisan hasznos kellékeket/anyagokat?2017. dec. 18. 17:55
1/7 anonim válasza:
Fehér, fekete gépcérnák.Nem gépselyem. Férccérna. Különféle varrógéptűk. Farmerhez. jeanshoz, bőrhöz.
Varrásbontó. Cérnavágó.
1-2-3cm széles, jó minőségű gumi, 4-5 méter.
Spulnitartó doboz.
Hirtelen ennyi jut eszembe.
3/7 anonim válasza:
Vagy IKEA utalvany, ott is vannak jopofa textilek varroknak.
4/7 anonim válasza:
Minden varró örül a sokrekeszes tartó dobozoknak.
5/7 anonim válasza:
Én is egy szép varródobozra szavaznék. Esetleg vegyél bele pár dolgot: szép gombokat, szalagokat, kiegészítőket. Tűt, cérnát nem vennék, az túl praktikus. Bemész egy-két rövidáru boltba és nézelődsz.
6/7 anonim válasza:
Igen, aki varr, annak van cérnája, tűje. Főleg fekete-meg fehér... Meg ugye a varrógépekbe nem egyforma tű kell, márkától függ, és ha eddig is mindent varrt, akkor van minden anyaghoz tűje valószínűleg.
Én most pl szabó ollót kértem anyósomtól, mert tönkrement a régi ollóm, és nem párszáz ft egy jó olló.
De a tároló is nagyon jó ötlet. Esetleg 1-2 különleges gombbal, vagy különleges gumival, vagy ha cérna, akkor pl világítós cérna. Olyanja még biztos nincs.
7/7 anonim válasza:
Cérnatartó állvány, ha még nincs neki, de ez drágább. Orsók, ha tudod a varrógépe márkáját, azokból sose elég. Fhiskars olló, vágólap, körkés, farmeranyag mondjuk, ha farmerokat is varr, azzal nem tudsz mellényúlni, esetleg ha ismered az ízlését akkor valamilyen textil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!